3. november 2017

Dag 2 i London !

Ja, hvor tror du jeg er nå ?


Vi er på sightseeing av London Bridge !

London Bridge er en bro over Themsen i London, mellom City of London og Southwark. Den ligger mellom Cannon Street Railway Bridge og Tower Bridge, og markerer den vestre kant av Pool of London. Wikipedia


Midt på broen, så er det glass gulv ! Noe som er helt merkelig å gå over, mens du ser ned på trafikken:

Etter London Bridge, var det nærliggende å gå ombord krigskipet som ligger rett ved. Rart å gå rundt på en stor krigsskip, man ser sykestua, kjøkkenet, kapteinens lugar osv osv.....men, det var nok litt dårlig skiltet, for da vi greide å komme oss innom Kapteinens lugar for andre gang, skjønte vi at vi rett og slett hatt gått oss vill på et krigsskip !! Ble jo litt lattermild, og det var ingen i andre mennesker i nærheten, så vi begynte å gå på jakt etter skilt...og da vi endelig fant en pil som viste "cafe" ante vi at utgangen måtte da ligge i samme retning !Vi hoppet på fergen som tok oss opp mot Embankment, og gikk av her:


En fin dag, og spennende å se nye sighter, og vi hadde en hyggelig kveld i vente....skulle møte opp med engelske venner, som vi skulle ut å spise middag med, og ennå hadde vi 1 dag igjen i London !

Ingen kommentarer: