4. mars 2018

Påskestemning !

Hadde jeg på søndag !

Vi skulle ha invielse av annekset vårt her på Tjøme, som du ser i bakgrunnen her.

Bålpannen var tent, solen skinte, og vi hadde satt ut dekkstoler. Ventet hele min kjæres familie, og hans beste venn til lunsj:


Bordet dekket, og fiskesuppe var laget:


La oss ta en liten titt inni annekset, som er mer eller mindre ferdig....mangler litt ennå selvsagt, men jeg syns vi har kommet langt disse ukene vi har vært hjemme.

Vi har ett lite oppholdsrom, hvor sofa er på plass, små bord fra IKEA, og Kartell lampe i taket:


Gyngestol er Home and Cottage, som passer så fint inn her, og som ble favoritt plassen til Ebbe, ett av 4 barnebarn. Seilskuter er på plass, som modell på veggen og i ramme:


Lite hybel kjøkken, så enn kan lage seg frokost, og varme opp en pizza er tanken, nok en Kartell lampe, og IKEA kjøkken, tallerkenhylle fra Home and Cottage:


Hovedsoverommet har stor dobbelseng på 1.80 bred, samt hodegavel, litt rustikke nattbord, puter og gardiner fra Kids, her mangler jeg ennå en kommode:


Badet, ble større enn hva jeg trodde, med dusj, wc og servant, er spesielt fornøyd med fulv flisene som ser ut som tregulv !! Stor dusj på 90x90, og mosaikk fliser der og på en av veggene:


Soverom nr 2, som vel blir litt barnerommet, har fått inn en Hemnes seng fra IKEA, som også kan dras ut til en dobbelseng, praktisk hvis 2 par skal besøke oss og sove over !


Det skal i andre enden av rommet, bygges køyesenger, så det gjenstår .... dukkestuen er på plass, min gamle, som jeg arvet av min bestemor, så den er vel 100 år gammel !!!

Elsket den som liten, og har alltid hatt den med meg, mine tantebarn, 2 jenter lekte alltid med den da de besøkte meg den gangen vi bodde på Haslum i Bærum !

Nå håper jeg den eneste jenten i flokken av barnebarn, også vil like å leke med den....vi får seg, enn så lenge er hun kun 4 år !


3 kommentarer:

Anonym sa...

It looks so inviting!!!! I love the colour scheme and everything is matching! Yes, the dolls house is over a century old now...!!!

Ingvild B sa...

Jeg ble SÅ GLAD da jeg så du hadde blogget igjen
Hurra, så koselig. Har savnet bloggingen din

Så fint det ble i annekset, og så herlig med påskestemning!!

Kjersti sa...

Annekset ser superkoselig ut! Så fint å få se bilder. Igjen er jeg imponert over innredningstalentet ditt, Helen! :-)