27. september 2017

Mine roser !

Jeg elsker, elsker ROSER !

Egentlig i alle farger, men har en svakhet for disse her:


De i er hagen min på Villa Helena, og der var jeg oppom igår, for å se bassenget ferdig dekket til og ikke minst, ta en titt på mine roser. Grunnen til at jeg ikke var her opp før, er en veldig vond hals/hoste, som rett og slett slår meg litt ut. Så egentlig prøver jeg bare å ha helt rolige inne dager, neo som ikke er lett i dette flotte høstværet vi har for tiden.

Fargen på disse rosene, syns jeg er så fantastisk ! De er jo fargen gul, men av og til litt skjær av aprikos/rosa i seg, som gjør de nydelige å studere, de har skikkelig lubne blomster:Denne har jeg ved inngangs døren, vokser opp langs stein stolpen, og har den dypeste fargen av oransj/aprikos:


Her en mer blass utgave, som også har sett sine beste dager:


På 2 av disse stolpene har jeg plantet roser, som vokser så fint oppover her. Den med gule klaseroser, er helt avblomstret for i år:


Bassenget er dekket til for i år, og bade sesongen er derfinivt over !

Vi er denne gangen tidlig ute med dette, da vi vanligvis holder bassenget åpnet til og med høstferie uken nr 40. Men, da vi ikke har fått utleie for den uken i år, stenger vi like godt nå, da er en jobb mindre å gjøre denne høsten.Ingen kommentarer: