11. august 2017

Her vokser det - fort !!

Husker innlegg om "starten på en grønn vegg" - bilder tatt 17/6:


La oss mimre litt tilbake, til februar tror jeg dette bildet ble tatt, og da så det slik ut:Da eier av Ugleredet kom i juni, var bedet klart til å få blomster i, så hun fikk shoppet på gartneriet og det ble som du så på første bildet. Her sees den gamle døren:
 

Så idag gikk jeg nedom for å vanne pottene utenfor inngangsdøren, da eier av Haukeredet måtte bare komme ned en uke til, etter først 3 ukers ferie her...he he he.....da er det jo hyggelig tenker jeg, at blomstene ennå lever når han kommer ikveld:Samtidig tok jeg med kamera, da rosene nå er i full blomst, og dette vakre skue her møtte meg, blitt ett frodig syn siden medio juli:Klatrerosen gjør sin jobb iherdig, og er nå på god vei bortover smijerns gelenderet her - hurra:


Rosene har en nydelig, delikat rosa farge. Vet eierne ønsket seg knall røde, men det var ikke å oppdrive den dagen hun var på blomster shopping .... håper hun likevel blir glad når hun ser disse fine her:


Så høy er ikke jeg, at jeg får flettet disse grenene her bortover den øverste ståltråden. Men, det vet jeg han som kommer ikveld er, så da har du en liten "flette jobb" som venter deg S !

Det og litt kaldt drikke, må da være perfekt sommer syslerier, eller hva tror du..?


Her i helgen, altså i borgen, Castello'n, er det da middealder festival, ukene i august er italienernes fellesferie, så det skjer noe stort sett hver dag !!

Ønsker alle som kikker innom her, en deilig helg - kos deg, det skal jeg !


2 kommentarer:

Bente sa...

Herlige Bolsena. Ja idag har vi første dag etter de nye eierne har tatt over rorbua. Rart, men veldig deilig også. Jeg får sette igang å planlegge vår tur. Skal passe Luca mens E er i Italia. Hun har med ser mellomste gutten til søstre. De bor på en middelaldergård i Volterra.
Hun har leid bil så de skal nok farte litt rundt også.
Det gror fantastisk på S sin veranda.

Unknown sa...

Terrassen og blomsterbedet til Ugleredet mitt har jo blitt fantastisk! og så ser man hva de fantastiske nye dørene har gjort! Helt greit med rosa roser, selv om jeg er glad i de røde..
Hilsen Karin Uglemor.