22. juli 2017

Uken som gikk....

....gikk fort !

Ble en båttur igjen, med norske venner, i perfekt italiensk sommervær. Laaange lunsjer, som seg hør og bør sommerstid. Blant annet her på Giggetto, ett av våre favoritt steder å dra med båt, når enn skal ha lunsj.Stopp ved øya, Bisentina, for å bade. Alltid litt magisk å kjøre rundt her, og kikke:


  Før en snur og skal retning tilbake til Bolsena by, hvor du kan skimte Castello'n i det fjerne.


Det har vært fine kvelder, hvor vi blant annet en kveld datt borti herlig gitarmusikk på torget, foran Felipes bar. Så da må enn jo sette seg ned og ta en drink.

Lørdag var igjen full fart, byttedag på Villa Helena, 2 norske familier dro, og en ny kom.

Fikk litt stress, da vi fikk beskjed om at elektriker skulle komme til "redene" og det rundt halv fire...uæææ.... selv om vi ikke var helt ferdig på Villaen, blir vi det stort sett rundt 14.45 og gjester kan komme fra 15.00. Så vi ba gjestene komme 14.30, selv om jeg fløy rundt og samlet inn sengetøy fra tørkestativet, slik at vi fikk kommet oss ned til elektrikeren, selv om han måtte da vente 10 minutter på oss...puuuh... joda, alt går !

Søndag idag, og nok en båttur venter oss, denne gangen med engelske venner - og vi skal igjen på lunsj, hvor vi skal møte opp med ennå flere engelske venner !!
Godt enn får praktisert engelsken sin :)

Ingen kommentarer: