16. juli 2017

Starten på en grønn vegg !!

....ved inngangsdøren til Ugleredet, til venstre klatreroser, og til høyre sjasmin, foran diverse urter. Tenk deg denne veggen om si, 2 år...tenker den er helt tett med grønt:


Eier av Ugleredet har nå reist hjem, etter godt og vel 3 uker her. Det har blant annet kommet opp, flotte bilder på denne veggen her:


Diverse  møbler, tepper, pledder, skinnfeller osv - med andre ord, hun har fått fått bodd seg inn...sakte men sikkert:


Dessverre, var denne benkeplaten så forsinket...at den kom siste dagen eier var her ;(
Veldig synd, at den ikke kom før.....

Men, slikt skjer, og det er fryktelig irriterende. Fikk gudskjelov inn rørlegger dagen etterpå, som montert servant, kran og koblet til gasstoppen, da kan kjøkkenet eventuelt brukes av de som kommer resten av sommeren her:


Smugkikk innom Haukeredet, som er gjort klart til eierns ankomst imorgen.

Igjen her også flotte, og ikke minst ett stort maleri, har her blitt ett blikkfang. Passer helt perfetto til denne store, hvite murveggen, noe eier hadde sett for seg i laaang tid vet jeg:


Tenker eier er spent på sin første natt i eget hus i Italia ! 
God tur imorgen :)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Er redd eier ikke har planer om å bo i eget reir, men flytter inn i uglesøsters reir..

Unknown sa...

Kjære Helen, den grønne busken ved siden av inngangsdøra mi er ingen skjærsmin, det finne du på bedet motsatt. Dette er en kraftigvoksende,nesten årsgrønn busk med hvite krydrede sterkt luktende blomster, særlig kveld. Spent på om den slår rot og får nok vann, den tapte seg litt etter planting. Må klippes mye hvis den trives. Ikke sett den i Norge. Mye av den i smugene i Castelloen, de vokser liksom ut av ingen ting. Spent på klatrerosen også, den ble litt pjusken og hadde tendens til strålesopp. Krydderurtene vil nå klare seg, men jeg håper på en grønn vegg! Hilsen Uglemor.