23. juli 2017

Lunsj treff med bare....

...engelskmenn !

Igjen, på ett av våre favoritt steder sommerstid, Giggetto. Vi har tydeligvis vært her mye i sommer, for når vi bestiller bord, får vi nå hver gang samme bordet ! Og her på en søndag, blir det helt stapp fullt ! Du får rett og slett og ikke bord her hvis du bare stikker innom....det må bestilles.


Fra venstre, Patrizia, min kjære, Jeff, Michelle og hennes mann David. Siste nevnte har vi da ny båt sammen med, etter at vår snekke ble tatt tilbake til Norge.

Så ble Michelle veldig opptatt av at jeg måtte jo også være med på bildet, å tilbød seg å ta bildet, og hvorfor ler vi alle sånn?

Vel, se på hennes mann som vinker henne bakover, mens han sier..gå bare litt lenger bakover, og litt til...gudskjelov gikk hun ikke på den, for ellers ville hun ha havnet i sjøen...hahah


Vi dro så avgårde med "vår" båt, og tok en rolig tur langs andre kanten av innsjøen, før vi stoppet rett før Capodimonte og tok en lang fin badestund.

Vi har alltid noe å prat om, det er rart det der...har kjent hverandre nå i 3 år, og går aldri tom for prat:
All denne lunsjingen og gode middager hos venner, begynner nå å vises...det vil si, jeg veide meg her om dagen, og ooops....der var det lagt på seg 3 kg gitt !! Det er ikke bra............................................. ;(

1 kommentar:

Kjersti sa...

Å, dette ser ut som en deilig dag!
Veeeldig synd at god mat og drikke har så altfor lett for å synes på vekta, altså... Høres ut som du ligger an til noen skrinnere dager nå etter sommeren... !