30. juni 2017

Mye mat og drikke...

....blir det jo, når enn har besøk fra Norge her nede. Denne gangen min søte venninne, med familien sin. Blitt tradisjon dette her, tredje sommeren på rad hvis jeg husker rett?

Vi som gjør vanlig, første kvelden middag hos oss på tak terrassen:


Neste morgen, "lånte" jeg med meg disse to søtnosene her, bror på 10,5 år og søsteren på 8. Denne dagen var det markedsdag i Bolsena, så mens min venninne har litt jobb å gjøre på morningen, gikk vi noen ærend. Blant annet innom min italienske venninne, som driver byens renseri, for å hente min kjæres bukse.

Hvorpå hun sier på engelsk:

Ohh, who are these beautiful children?

Jeg tuller med å svare:
I got them for free, can you belive it !

Det jeg ikke tok i betraktning, var han luringen her vet du, som nå snakker og forstår veldig bra engelsk ! Han ble jo riktig så snurt, og sier til meg:

Neiii, Helen, vi er jo barna til Mamma !

Fikk raskt rettet opp i "fadesen" men, vi måtte jo smugle litt, Sandra og jeg, det var jo så morsomt !


Apertivio time, syns denne gjengen her er morsom ! Så her er vi på vei til Raisas bar, i hovedgaten:Endelig, husket jeg å få min kjære til å ta ett bildet, bare av Monica og meg:Søteste Raisa, som har åpnet sin helt egen bar, her i gågaten, og til aperitivo time, er det spennende tilbehør å få...... Skål - for fine dager sammen, og takk for besøket ! Håper vi ser dere her neste år også !


1 kommentar:

Kjersti sa...

Så koselig! :-)