19. juni 2017

Invielse...

...av Ugleredet !

Mandag startet klokken 09.00 med grunding vask av Ugleredet.

Fy søren, så mye støv, det ble brukt 6,5 timer, men, så ble det rent og pent til slutt. Her har jeg tatt feil av bordene gitt, disse fikk jeg vite skulle til Haukeredet, men det skal vi få byttet på:


Badet her har vel aldri vært så skinnende rent:


Vin hadde jeg kjøpt inn, og syns denne hyllen her, måtte da bli rødvinshyllen ! Er du ikke enig??


Endelig, kvitt all søppel ! Tro hvor mange ganger disse stakkars kara har kjørt til dynga ? Jeg har ihverfall sluttet å telle, men sånn blir det jo når enn pusser opp.


Tonnino igang med å lage større drensrør fra terrassen og ut... 3 stykk er lagt og nå lagt inn med rør. Så han hoppet like godt over kanten, for å sjekke dette, tro hva han sto på ? For her går det rett ned ...?Men, bra ble det - og ingen fare for at det ved regnvær (når det engang kommer) blir ett basseng her !

Da var det bare å komme seg til togstasjonen i.......


Hvor jeg skulle møte Ugleredets eier, uglemor som hun nå kaller seg - og hun skal bygge videre på sitt redet her nede....og jeg venter spent på å se hvordan dette blir møblert videre !

Se her er vi da på plass, skåler i bobler og invier lekre dekkstoler. Sliten eier, etter en lang tur, og tunge kofferter hadde hun med seg. Så jeg tror de boblene smakte godt ! Skål:

2 kommentarer:

Bente sa...

Jeg kikker innom igjen vettu. Å fy S.... så flott det er blitt.

Kjersti sa...

Gratulerer! Da var det velfortjent med bobler etter iherdig innsats. Så fint det er blitt! :-)