13. mai 2017

Svipp tur til gamlelandet !

Gjorde vi denne uken !
Dagene gikk så fort unna, at jeg først nå, dagen før avreise igjen, har ett innlegg fra Norge.
 
Vi har jo igang vårt eget lille prosjekt, annekset, og denne gangen skulle vi få snekret ferdig boden til min kjære, som "henger" på leveggen, som vi også fikk ferdig denne uken.

Slik så det ut da vi kom søndag kveld:
 

 Slik ser det ut knapp en liten uke senere:

 

Lagt betongfliser, kjøpt brukt på finn.no, til gulv:


Annekset hadde også litt fremgang, starten til taket var lagt, og til uken, når vi har dratt, skal det legges panel på veggene.......håper jeg:


Vi har på 3 kanter av tomten, kraftige thjuahekker, og nå var det på tide å klippe disse igjen.


Men, denne gangen hadde vi satt bort på jobben, dårlig vær var meldt...og det skal sies det var mye regn og yr disse dagene.

Igår kveld så denne hekken slik ut, ferdig klippet og strøken:


Andre siden, er ennå verre og tykkere....og akkurat denne hekken tok min kjære for knappe 2 eller 3 år siden, her ble det virkelig en stor forskjell:


Utsiden mot felles veien til naboene, ble det brått 40 cm bredere vei..................og rett ble det klippet også, johoooo så fornøyd jeg ble med denne jobben - gutta, team på 3 karer, som ble gjort i løpet 5 ettermiddager:

Her hvor ny levegg er satt opp, sto det i sin tid vel 8 meter høye thjuahekker, som ble hogget ned ifbm med byggingen av annekset.

Baksiden ble nå gjort ferdig, og vi plantet eføy.............


.............som jeg håper vokser like fort som den gjør i Italia ! Okey, noe jeg vel helt ærlig tror den neppe gjør....men, det er lov å håpe, ikke sant?


Litt blomster ble plantet i noen av krukkene mine.....så da fikk vi gjort unna oppgavene vi hadde satt tenkt oss, og kofferten er pakket igjen - før vi igjen er på reisefot imorgen !1 kommentar:

Anonym sa...

You certainly had a busy week in Norway.!!! The hedge looks so nice now....and the flowers look lovely!