7. mars 2017

Starten går...

...når snekker'n har kommet, min kjæres sønn, Morten:Da begynner vi å se konturene av annekset, som skal gi oss 2 soverom til, tilsammen 5 sengeplasser.


Her blir det nøyaktige hjørner ! Vi har tenkt annekset skal ha samme fasade, vinduer m.m som huset vårt, så de skal liksom passe litt i hop.


Min kjære er her i en ny rolle, hjelpemann, okey han er nok prosjekt leder her også, men da i ledetog med sønnen, mens jeg er mest opptatt av å få plass til stor deilig seng på 180 cm med nattbord, osv osv.


Vi var veldig glad for at vi måkte igår, for idag var det kaldt ute og snøen hadde ikke smeltet noe mer...tror min kjære fikk seg en liten treningsøkt idag gitt:


Arbeidet skal gjøres litt i etapper, og vi er hjemme nå for å være tilstede når dette starter opp, så når vi reiser tilbake til Italia, er nok dette godt i gang.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Pity the snow came....but it looks like it hasn't stopped the building of the new annex!!!! It will be exciting to see it finished!!!

Bente sa...

Vinter'n kom i mars i år, men snekkerne er jo vant til det i Norge. Det blir fint med ekstra soverom, familien vokser jo og vi kommer jo gjerne en tur til til Tjøme vettu. Husker proseccoturen vår godt.

Anonym sa...

Må jo nesten le litt av dere nå altså, Helen. Stadig nye prosjekt på gang, på gang, på gang. Lykke til og det blir nok fint til slutt.