9. februar 2017

Pergola -

- sivtak over inngangspartiet er på plass:

Mellom de to lagene med siv, er det selvsagt lagt plastikk duk, så her kan man sitte under hvis det kommer en liten regnbyge sommerstid:


Skal også være den lille plassen hvor det blir skygge, sommerstid her blir det veldig varmt og da særlig august mnd:


Murer gutta holder på i kjøkken kroken - tro om ikke han er på 3 omgangen her? De er faktisk brødre disse kara som murer her.

(møte igår kveld med snekker'n igjen, som skal lage benkeplaten, skal ligge oppå her, det blir liksom "bar-løsning-kjøkken-bord" og lemmen ned til kjelleren skulle måles opp og diskuteres. Han ville gjerne ha ett depositum til innkjøp av materialene sine, og selvsagt kom han en 1/2 time forsent...typisk italiensk altså..)


...og de trakk på smilebåndet da jeg sa: Papparazzi !!


Fikk forklart at bilder skulle sees av eiern, som er hjemme i Norge, og dere som ellers følger med her:


Det er endel lag med murpuss på veggene her, for å få jevnet ut, ialt skal det vel bli 3 lag og de trenger tid å tørke mellom lagene.

Vi reiser bort 5 dager, og prosjektlederen, min kjære, har nøye instruert, hva som skal være gjort mens vi er bortreist, hvem som skal jobbe med hva og når, så blir spennende å se mandag om de har gjort som forventet?

PS, vi som trodde alt var såååå nøye planlagt...vel, hva skjer dagen vi skal dra?

Telefonen ringer kl. 8, Tonnino (slottsmureren) som vi har avtalt skal komme fredag med sin lille lastebil, den har vært på verksted og han sa selv at fredag var lastebilen klar da.
Vel, den må ha blitt klar igår kveld. Fordi han vil gjerne komme idag og starte tømmingen av grus/stein/m.m. MEN, vi har avtalt med bære teamet på 4 mann, skal komme fredag.

Kan dere ikke gjøre om da? spør Tonnino
Nei, gutta for vi ikke tak i nå på telefon (har prøvd flere ganger), sikkert fordi de er på en annen jobb 
Det var du selv, som sa denne jobben blir gjort fredag. Sier min kjære.

Ble så mye styr at tolken måtte inn å forklare slottsmureren dette nøye, at han kan ikke bare gjøre om fra en dag til en annen, når det er involvert flere mann, som har satt av tid til jobben.

Vel, nå skal jeg ikke være slem her, men italienere er vel ikke verdenskjente for sitt organisator gen...? Noe denne episoden er et godt bevis på.

Og vet du hva? Fredag imorgen, og da regner jeg med alt går sin gang.....til da....god torsdag !

1 kommentar:

Anonym sa...

Let us hope that you are right!!!
I think they are very clever to do such a good job!!