22. februar 2017

På leting etter den lille blå...

...flisen her, som er ca 7x7 cm:
 

Dette gulvet er i soverommet og kjøkken/spisestuen i Ugleredet. Det fulgte med boligen, masse av terracottaflisene, så de mangler vi ikke.


Derimot er det denne lille, blå mønstret vi må ha tak i....eller noe lignende.


Her må det legges mere fliser:Så med bildet av denne lille blå j... dro vi til Ivano, vår flismann i Montefiascone. Nei, han hadde ikke maken.

Derimot kunne han fortelle, at endel av flisene til Haukeredets bad hadde ankommet !


De tar vi med oss med engang, sier min kjære.
Vi rygger ned til lageret hans, og i farten glemmer vi at bagasjen på MB er full av....


..............vinflasker !!

Vi har startet med å hamstre inn, til vår retur til Norge. Javel, da bruker vi baksetene til å transportere med oss flisene og det som ellers trengs:
Vi tenkte at det var vel greit å få tømt bagasjen til MB over til min bil. 

Den står p.t. hos Carlos, som skulle ta en liten "skjønnhetsbehandling", etter den lange turen fra Norge og ned hit, før vi skal kjøre den hjemmover.


Skal si vi fikk gutta til å smile, da vi bar over alle kassene med vin, og de spurte om vi skulle ha en stor fest hjemme i Norge?


Okey, ennå litt tid før pranzoen setter inn (lunsj) altså at klokken skulle bli 13 og alt stenger. Vi dro innom Nardini igjen. En privat eid møbel butikk, for å høre om kjøkken - betaling osv.


De hadde fått en ny utstilling, som var artig å se på:


På vei mot Bolsena, ennå en halv time til lunsj - da rekker vi akkurat innom båtverkstedet til Ganni. Skal følge opp båten til våre engelske venner, som skal få slipt alt som er i teak og lakkes på nytt.Vi hadde tatt med lakk fra Norge, så litt instruksjoner må til fra min kjære:


Vel tilbake i Castelloen, var det bare å få tak i en av gutta, til å hente flisene, du vil ikke tro hvor tungt dette er:


Der Svein, har du flisene til fondsveggen til badet ditt ! Johoooooo....og lekre er de:


Hurra, dette er gøy når ting som har blitt bestilt, begynner å komme i hus.........

1 kommentar:

Anonym sa...

Grei standard på anleggsbilen. Det må nesten være såpass ��