3. februar 2017

Fjellet fjernes....

...hvilket fjell tenker vel du?

Vel, inni "hulen" som vi kaller Haukeredet, ligger dette bygget på fjell. Hvor deler av det er synlig, sånn som her:


Det "spiser" jo litt av de dyrbare kvadratmeterene som er tilgjengelig her...skulle gjerne ha hogget det vekk. Men, første mann vi spurte, sa at det var ikke mulig (uten egenlig noen begrunnelse).

Så kom vår trofaste mann Victor inn, og sier at dette må dere da få hogget vekk ? Værsegod, sa eieren sett igang.

Dag 2 ser det da slik ut, og det lar seg fjerne, selvsagt ingen drømmejobb og vi hører helt opp til oss at de holder på, dette er tungt arbeid:


Men du og du så fint det blir, og mye bøss som skal fjernes, husker det var ett stykk opp til veien hvor alt skal fraktes og så hentes med mini lastebilen:


Her kommer til syne de dyrbare ekstra centimeteren, som gjør at sofa kan gå mer rett inntil veggen:


Tenker vi lar ett lite stykke fjell bli igjen, og det blir rett under  den flotte steinveggen du ser såvidt her til høyre i bildet. Eller hva sier du S ?


Her mures det glatt front, dette skal bli "kjøkken/bar/benken", og oppå her skal det komme en spesial laget tre benkeplate.

I skrivende stund har min kjære møte med snekker Rudolf (ikke vanskelig å glemme det navnet gitt, tenker hver gang på sangen...)


Fy søren, hvor mye bøss det blir....glad jeg slipper å bære det vekk:
 

Min kjære her med Victor, og festene til disse nymalte jern stengene blir bestemt. Her blir det lagt siv over, så en pergola kommer til å ta form her. Varme sommerdager i Italia, kommer det godt med.

(S legg merke til at steinene har blitt fjernet, som så ut som et blomsterbed;)


Lørdag kommer elektrikeren igjen, og skal trekke rør og feste koblingsbokser og brytere........etter det blir det mere muring av hull m.m....men, da tror jeg vi vil se en stor forandring ! Gleder meg til det, men først helg - så da ønsker jeg dere alle en riktig god helg fra Italia !!


1 kommentar:

Ingvild B sa...

Ojojoj for et arbeid
Men så pent det kommer til å bli!!!

Håper helgen har vært super hos deg ♥