19. februar 2017

En fin lørdag !

Nydelig vær, og skikkelig vårsteming. Vi startet dagen på "byggeplassen" som jeg nå har begynt å kalle det, med disse gutta, dere hilste på de i forrige innlegg, smeden og hans sønn.

Her skal det måles opp, tegnes opp og selsvagt endel frem og tilbake, før de skjønte hvordan stengen skal se ut, hvordan toppen av gjerdet skal være, skal det bues ?
Være rett kant...mange spørsmål man må bare si svar på der og da. Men, vi vet hva eierne ønsket seg, så dette skal bli bra.

Da var smijernsgjerdet bestilt !


Neste mann ut, måtte nok vente litt på prosjektlederen, du ser han henger over kanten her og nyter utsikten, Ivano. Vår trofaste flis leverandør, vinduer og dører, han skulle ta mål av skyvedør (til ugleredet).


Min kjære kom til slutt hjem kl 16 og jeg hadde alt pakket en liten weekend bag klar, ferden gikk til venner i Roma, og vi skulle på konsert ! Vi skulle se Art Garfunkel (var faktisk ikke helt klar over at han fremdeles levde ;) 

Før konserten fikk vi servert nydelig middag, og etterpå ta en kikk i vår venns garasje, hvor det blant annet står en Harley Davidson Goldwing, en BMW motorsykkel, en utrolig morsom FIAT 500, og en Lamborghini Murcielago - dere som følger meg på instagram, har nok alt sette bildene der, dessverre har jeg ingen her å vise dere her. Men, uansett vi som er litt bilgærne, dette var moro å se !!

Det var en veldig fin konsert,  men litt vemodig var det da han skulle synge den kjente: 
Bridge over trouble water, og sier: I will not be singing the high notes anymore.

Søndag var det bare å komme seg fort tilbake til Bolsena,  for å følge opp "byggeplassen" !

Ingen kommentarer: