30. januar 2017

Travle dager....

....i.f.b.m. oppussingen av Haukeredet og Ugleredet (har ikke vist dere bilder derfra ennå, men det kommer, må bare få strøm der først:), men vi rekker da deilige lunsjer !

Etter at møter er ferdig med Ivano, hvor dører og vinduer skal bestilles, samt fliser. En siste kontroll oppmåling av badet er gjort, så idag går bestillingen inn på fliser og alt til badet.

Klokken 13.00 her i området stenger alt til lunsj, og vi også tar en pause, UTE på terrassen til Trattoria del Moro, i det fineste vårværet du kan ønske deg 30/1-17:Bordet helt på enden her, er vårt denne vakre solskinnsdagen:


Blikkstille innsjø, og ingen på stranden ... ennå......men, bare vent til sommeren kommer:

Etter en deilig lunsj, var det bare å hive seg i bilen igjen, møte hos Nardini, kl. 15.30, hvor kjøkken skulle bestilles, sovesofaer, samt kjøkken stoler.

Der var endelig kjøkkenet helt ferdig tegnet og målt opp, og ikke minst bestilt !!


Da ble sovesofa funnet, prøvd og lekkert varmt rødt stoff valgt ut:Så videre møte med snekker på kvelden, som skal lage en stor benkeplate som skal brukes som "kjøkken bord" - du vil skjønne mer, når jeg har bilder og kan vise det.

Slitne...men, veldig fornøyde ble det middag nærmere kl. 20....... ! Og imorgen har vi gitt dem FRI, ingen avtaler, annet en massasje og fotpleie står på planen til K, tror det blir bra :)

Ingen kommentarer: