27. januar 2017

Lykken er å få igjen....

.... PC laderen min !!

Mine venninner sier alltid til meg, du er jo proff pakker til reiser, Helen !

Og jeg liker vel å tro at ja, jeg har vel blitt det, etter så mye vi er på reisefot. Men, engang må jeg og tydeligvis glemme en ting, men akk hvilken viktig ting det var .... ;(

Da vi reiste fra Norge sist til Italia, litt i hui og hast må jeg innrømme, pga stormen som var meldt i romjulen, dro vi brått en dag tidligere enn planlagt. I praksis bestemte vi oss første juledag til at vi skulle dra ved tre tiden .... så julen ble ryddet bort, mye som skulle pakkes, da vi jo skulle pakke bilen ferdig med mye greier !

Huset ryddet og gjort klart til sønnen, som sa han ville ha nyttårshelgen der...så joda, vi var anske fornøyde vi rakk alt, og jeg måtte jo også ta en telefon for å bytte om på ferge billetten, samt finne hotellet for en natt tidligere.

Jeg kom rett og slett på det selv, at laderen ikke ble pakket, da vi var halveis til Larvik.....og vi tenkte, en ny lader for jeg nok kjøpt på vei nedover i Tyskland. Da vi ikke hadde tid til å snu.

Men, gjorde jeg det ?

Nei, den var ikke å finne i Dresden eller Innsbruck....og jeg kan love deg at her på landsbygda i Italia for jeg ikke tak i den.

Men, hva gjorde vel det, sønnen til min kjære skulle jo ned om ett par dager til Tjøme, så han skulle ta den med og sende den til oss.

Vi vet bare så altfor godt at planer skiftes brått, og han dro ikke ned til Tjøme.......da ble det brått litt mere vrient.

Godt enn har gode naboer, for min min kjære ringte vår nærmeste nabo, fortalte hva som hadde skjedd. Kunne han låse seg inn, hente laderen, sende til vår venn i Oslo, som vi visste kom ned hit til Bolsena slutten av januar ? Han svarte JA umiddelbart, snille nabo.

Igår kom vår venn ned, og leverte med lader, tror aldri han har sett noen så glad over å få igjen sin PC lader ha ha ha ha ha......ja, da var det veldig mange mailer, som skal leses gjennom, og hvis du har sendt meg mail og ikke fått svar, vet du nå grunnen :)

Hvordan har du fått blogget da, tenker du ?

Vel, jeg snek meg til å bruke min kjæres PC, men det var til tider ikke så populært, så tror han og var glad jeg fikk igjen min egen lader, og muligens jeg må få til at jeg får inn mailer på mobilen, som min bror har sagt til meg ... i lengre tid....hahahah...for det virket sært dårlig å hente ned mailer fra portal.office...særlig når passordet mitt ikke virket lenger.

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Skrekk og gru... så avhengige vi blir av teknikken! Selv føler jeg meg nærmest avkledd hvis mobilen av en eller annen grunn ikke virker, eller går tom for strøm når jeg ikke er i nærheten av lader. Bra gjort å klare deg uten lader så lenge (selv om du ikke hadde noe valg...)

Anonym sa...

I felt so sorry for you...I'm afraid I would be totally lost if I had been in your situation!!! But we managed to keep in contact anyway....thank goodness!!!