26. januar 2017

Hva hadde blitt gjort mens vi var borte...?

Faktisk en hel del, var gjort i Haukeredet !!

Husker hjørnet her hvor badet er, så slikt ut under rivingen:


Idag, torsdag 26/1 ser det slikt ut. Veggene har blitt murt opp, taket er lagt. Oppå himlingen til badet, blir det en fin liten hems til å stue bort dill og dall, og ikke minst varmtvannsbereder:


Ennio, vår trofaste rørlegger er i full gang med å trekke rør, etter av Victor hadde hogget ut alt i vegger og gulv, etter anvisninger han fikk på bygge møte mandag som var:


Hele dette hjørnet har blitt avdekket, og nydelige steiner har dukket opp. "benken" du ser til venstre i bildet, er delvis fjell, men gutta har klart å hogge såpass til at den har blitt nogenlunde rett i kantene.

Da dette skal brukes og integreres inn i kjøkken innredningen, noe som vil bli en unik detalj syns jeg:


Steinen/muren her har blitt renset og fikset på, så den ser da virkelig så fin og skinnende ren ut:


Takk og lov for hagen, som p.t. har blitt depotet:


Rørlegger og hjelpemann igang idag morges, vannrør byttes og nye legges:

Stort verktøy skal til å borre seg gjennom disse tykke murene her, men rør skal legges.....:


Da håper vi at strøm snart kommer på eier'n eiendom. Det er ingen lett sak i Italia serru....... og der må vi ha hjelp, Teresa har holdt på ett par uker nå. Det er mye papirer som skal frem og tilbake og innhentes, måleavlesninger fra forrige eier (som er vanskelig å få tak i) osv osv....men, nå har det kommet post til eier fra Enel, så vi aner håp at dette kommer egen strøm her, til slutt ! Hallelujaaaa....... ;)

Lurte du på hvordan vi har fått til strøm her nede?
Vel, vi bor jo bare ca 4-5 etasjer høyere opp i ett byhus, og selvsagt har min  kjære verdens lengste skjøteledning, som går fra vår tak terrasse ned til hagen her hahahahahaaaa

Og sent ikveld, kommer eier og hans søster ned, og jeg gleder meg til å vise dem dette imorgen, og da antagelig i solskinn og 11 varme grader.

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Skrekk og gru. Det ser ut som en voldsom jobb og så irriterende når ikke alt bare går på skinner. Og Helen, om du vil ha eget domene trenger det ikke være navnet ditt. Det kan være hva som helst bare det ikke er opptatt. Det kan være villahelena.no, italiaelsker.no, osv.

Anonym sa...

I am very impressed how clever the workmen are!!! I love the old wall, will be a lovely feature when the flat is finished...but still a way to go before then!!!