18. september 2016

Slegge og motorsag....

....og mer, skulle brukes til dette prosjektet.

Rakk såvidt å ta ett par "før" bilder, før han var igang - med å kutte / sage ned disse enorme thjua hekkene bak annekset vårt:Skal sies, det er ikke vi som har plantet disse her, de sto her da vi kjøpte i 2006. Skal si de var blitt enorme, var blitt rene trær ut av disse her gitt:
Her begynner det å komme seg, luftigere nå:


Hvorfor fjernes hekken?

Fordi annekset her skal rives, og nytt bygges opp - og med nye regler osv, blir det nye på 50 kvm ! Du kan ane omfanget, hvis du ser pinnen i gressplenen og snoren som går der...vi skal da heller fortsette tre gjerdet du ser til venstre i bildet, og få mer lys inn på hagen.


Vi er så heldig å ha verdens snilleste nabo, som gjerne låner bort hengeren sin, og min bil har jo hengefeste...så her var det bare å fylle opp, og kjøre til dynga, og det ble maaaaange turer:


Selve annekset, skal hentes mandag, og fraktes bort i lastebil. Men, i disse kildesorterings tider, må mye fjernes før det.

Alt av elektrisk utstyr måtte vekk, og til tider fløy ledninger, og fester vegg i mellom, så jeg kom meg unna:Alt glasset ble knust med hammer, ett lags, og likevel måtte mye kraft til før det knakk. Min jobb var å feie alt opp i baljer, igjen skulle leveres på dynga.

Så hva gjør han her på taket tro?


Vel, takpappen må også av ! Enkelt trodde vi....den gang ei, da under dette laget dukket ett annet lag med tak papp, men det sluttet ikke der !
Lag nummer 3 dukket også opp, og det lot seg ikke rikke på !! Fy f.....så irriterende, da det vil koste oss visstnok 3 ganger så mye å da avlevere denne hytta her med tak papp på, enn hvis vi fikk det fjernet.

I skrivende stund, lurer min kjære på om han skal gå til verks med å bruke motorsagen å få av hele taket? Vi får nå se hva helgen bringer....


Syns kanskje ikke så godt på bildet, men lyden hørtes dertil godt, 2 gamle militær fly fløy over oss denne ettermiddagen, faktisk ett fint skue, og lavt fløy dem:


Åhhh, gjett om jeg gleder meg til nytt og større bygg kommer her !

Seilskøyta til min kjære mann, ble til slutt solgt, etter vel 7.000 visninger på www.finn.no, og av det kun 3-4 interesserte, og til slutt en som kjøpte.

Derfor skal vi kalle bygget her for:
Nana-hytta, etter båten hans ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oh my goodness...the hedge has grown so HIGH!!!
What a job to demolish the "anneks"!! Will be lovely to see the new one when it is finished.

Kjersti sa...

Oi oi, litt av en jobb! Det er ikke bare-bare å kildesortere, altså...
Men så fint det blir med mye større anneks! Det blir spennende å se hvordan det skal se ut. (PS: 10 år siden dere kjøpte...??? Gurimalla som tida går...)