1. september 2016

FILOFAX !

Jeg er av den gamle sorten, som fremdeles skriver alt ned i min filofax ! Syns det er veldig hyggelig, og har gjort så lenge jeg kan huske.

Inni den har jeg også ett og annet bildet, som er meg kjært, blant annet dette:


Som viser mine to tantebarn, Silje og Elin til høyre. Det var blant annet noe av grunnet til at vi skulle fly hjem til Norge 1 september, vi var buden til Elins konfirmasjon, lørdag den 3 september !!

3 kommentarer:

Ingrid Tunheim sa...

Jeg sluttet med filofax da jeg fikk iPhone for flere år siden. Jeg føler det enklere sånn. Ang. bloggen så har jeg bestemt meg for å blogge etter innfallsmetoden. Har jeg ikke inspirasjon, ja så kommer det ikke noe, og får jeg plutselig lyst å dele noe så gjør jeg det.

Jeg leser heller nesten ingen blogger lenger. De fleste "gamle" har lagt ned. Litt synd synes jeg. Jeg liker blogg bedre enn Instagram egentlig, men det er jo mye enklere.

Bente sa...

Egentlig liker jeg filofax mye bedre enn å lagre på iPhone. Du får skrevet mye mer i den også. Nå får jeg jo Legetimer, invitasjoner fra barnebarns aktiviteter på telefonen. Og de lagrer seg rett i kalenderen, så det er jo greit. Det betyr at jeg ikke bruker filofax lenger. Mye koseligere slik du gjør, og tenk å ha et så nydelig bilde av sine tantebarn. Det er vakre jenter. Hørte om bilhavari, du kommer vel tilbake til det tenker jeg.

Elisabeth sa...

Jeg bruker også fortsatt almanakk "A-plan". Der har jeg både jobb og private greier. Funker fint syns jeg.
Nydelige disse to niesene dine. Håper selskapet gikk fint, på tross av kluss med bil. Og at konfirmanten var fornøyd :)