7. juli 2016

Sjekket noen været...?Onsdag 6 juli, hadde vi avtalt båttur med våre fineste, engelske venner, og da med deres italienske Salerno båt. Målet var lunsj, i Capodimonte, hos restauranten Pepe Nero.

Her skimtes byen på tuppen:


Restauranten har nytt av året, fått seg en så fin brygge, vi kan legge til:De har nydelig mat her, og idag ble valget fisk fylt med små bacon biter og litt ost, en pure av en eller annen grønnsak:


Ble altfor fristet til å ta dessert, sjokolade fondante med pistajs is med litt hakket nøtter på toppen, olalaaaa det smakte godt:


Se bare så lekkert dandert denne desserten til Michelle er:
Etter en deilig lunsj, kjørte vi bortom Bisentina øya, og kikket litt, før vi snudde snuten mot Bolsena havn igjen:Det var da vi så det, mørke skyer i horisonten og lenger bort var det uten tvil regn !!!


Det var da det kom tørt fra David:

Did anyone check the weather report for today?

Helt stille.......

Nope, I just look out of the window every morning, thinking, ahaaa...its sun again,... sa jeg.....

Vi brast alle ut i latter, og tenkte det var bare å prise oss lykkelig at vi kjørte deres båt, den går nemlig endel forterer enn en hvasser snekke, som liker bare å putre avgårde.....

Vi kjørte inn i regnet, og gutta ble våte til skinnet, eller som David sa:
- no point putting on my t-shirt now....Vi satte oss på dørken, og tok håndkle over oss, hjalp lite... til gjengjeld ble det masse bra kommentarer sagt, og ennå mer latter !


Michelle var litt engstelig for at alle på brygga, ville stå og se på disse gærningene som kom inn til havn, gjennomvåte, men som jeg trøstet henne med:

For sure we will not see an italian in sight, they hate the rain !

....og jeg hadde rett !

2 kommentarer:

Anonym sa...

I don't think it matters being in the rain as long as it is lovely and warm...and I am sure it was!!Looks like you all enjoyed the boat trip anyway!

Anonym sa...

PS. The desert with the flower on top looks too beautiful to eat!!!!