5. mai 2016

Bedt bort til middag !

Var vi her på tirsdag. Vi var invitert til Anna og Sandro (som er forkortelse for Alessandro) de eier og driver Ænos Enotec her i Castello, til dere som vet hvor den er.

De bor i ett lite koselig hus ganske langt ut på landet, og trives veldig med det, ettersom de omgår folk i jobb hele dagen.


Anna er en trolig flink kokk, og har her laget fylte store, ravioli (okey hun innrømmet å ha kjøprt fersk pasta) men laget fyllet selv. Som besto av en type ost og en type grønne bønner som er i sesong nå.

Smakte veldig godt, legg merke til at det er ingen saus oppå, derimot litt oliven olje og litt raspet parmesan ost:


Sandro hadde laget en deilig kylling rett, med poteter til. Alltid morsomt å spørre om hvordan er dette laget, for italienere er så opptatt av også å fortelle, hvilken slakter ble så kyllingen kjøpt hos, før den ble krydret og lå og godgjøre seg ca 2 timer med rosmarin og litt hvitløks krydder på, før den ble lagt oppi form, som selvsagt var dynket med oliven olje. Potetene hadde blitt kuttet opp i tynne skiver, litt salt og rosmarin (fra hagen selvsagt) også lagt i formen.

I ovnen i 170 grader i vel en times tid, de siste 10 minuttene med grillen på, volia, middagen er da servert:


Når du driver en bar, er selvsagt all vinen man får servert, utsøkt !


Glemte å ta bildet av forretten, antipasta, som var bruschetta med oliven olje på og en med tomater på, med andre ord, en typisk italiensk middag !


Takk for oss - og jammen fikk jeg en ide til en ny kylling rett - håper du også fikk det ?

Ingen kommentarer: