29. desember 2015

Ute til lunsj !

Vært litt dårlig form om dagen, andre gangen i desember jeg får forkjølelse, litt lei nå...så min kjære ville muntre meg opp med å invitere meg ut til lunsj !

Jeg er ikke vond å be, elsker å få maten servert ! Litt hverdags luksus, ikke sant?

Været her nå er helt nydelig, virkelig fantastisk. Så flere hadde sammen tanken som oss, å spise lunsj her, så her ble det fullt:


Vi hadde gudskjelov bord bestilt, forutseende som min mann er:


Helt blikkstille innsjø idag, og ingen på stranden:


Valget idag falt på fisk, etter all julematen. Faktisk fra innsjøen, Lago De Bolsena. Denne heter coregone, og laget i en ganske så artistisk utførelse syns jeg:


Dette nydelige motivet var brått å se fra vårt bordet, rene maleriet syntes jeg:


Da ønsker jeg deg en riktig god kveld, og nedtelling til nyttårsaften er igang, frisøren er unnagjort. Nå gjenstår planlegging av antrekk...... bord er bestilt for den store kvelden, ja får vi skal på restaurant da også !

4 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Så deilig å kunne spise ute i nydelig vær på denne tiden. Jeg har frisørtime i morgen, men nyttår blir feiret i stillhet med kun Mannen og meg til bords. Jobben kaller neste morgen. Må jo le litt av din kjære som finner frem den gamle julepynten du hadde satt bort..

Sylvia sa...

Uffda, så du er forkjølet IGJEN!!!!
Jeg sier "bank i bordet" til meg selv, for jeg har vært heldig de siste mnd. Hadde jo DEN voldsomme forkjølelsen med bihulebetennelse i juni i sommer, og mente da at jeg hadde hatt nok for i år.
Vanligvis kommer forkjølelsen til meg på nyåret, etter masse jobbing og styr i desember. Så får jeg nå se hvordan det blir.........! Men jeg håper at jeg slipper unna. For jeg har bestemt at 2016 vil bli et flott år.
Mulig du blir forkjølet av reisingen, til og fra, litt varmt, litt kaldt, og kanskje litt vått!!!!
Skal si dere var uheldige med hjemturen deres. Men ikke så ille som en tur vi hadde en gang, der vi måtte rulle bilen ut av fergen, og bli taua hjem med Falken :(
Den fisken din ser nydelig ut. Litt av et kunstverk også. Jeg er matlei for tiden, og synes sjokolade smaker best, hi hi.....
Ønsker deg et riktig godt nyttår Helen. Kanskje vi sees igjen til neste år.
Klem

Jorunns hobbyblogg sa...

Å så flott. Kunne dere spise ute? Det er jo bare helt fantastisk!!
Veldig kjedelig med forkjølelse, men det er bare å ta tiden til hjelp, så får du nyte at du blir vartet opp :)


Her er kufferten pakket, i morgen stikker vi til Lisboa sammen med gode venner ( den turen ble bestilt da jeg og en god venninne delte et par flasker med bobler en varm sommerdag .... Bare å velge en by vi ikke hadde besøkt ... Og våre menn er med så klart )

Håper du er i god form når nyttår skal feires, da er det bare å nyte!!!

Nyttårsklem fra Jorunn

Anonym sa...

Fantastic pictures!!! I can't quite make out what the food is, but I'm sure it tasted delicious!