28. desember 2015

Min kjære koser seg !

Nevnt tidligere her på bloggen, elsker min mann og høytrykk spyle ! Så gleden var stor da han idag kunne begynne på vår lille inngang her:


Den var blitt riktig så ille de ukene vi hadde vært bortreist. Så den gule ledningen her er vannet, har selvsagt vann kran i trappe oppgangen, noe som gjør det litt enklere, og lang ledning hjelper også bra til.

Joda, dette blir fint, og se bare all møkka til høyre som blir spylt bort. Her blir det rent til å møte nye året:Men, før det, skal solnedgangen nytes til gangs, utover innsjøen Lago De Bolsena:


3 kommentarer:

Bente sa...

Deilig å se bilder fra Bolsena. Og har jo sett de deilige rettene til Andrea også som du deler på insta. Julen føles vel over for deg kanskje. Her vil juletre og resten av pynten stå til vi kommer hjem fra nyttårsfeiringen på Kvitfjell. Det er virkelig julestemning her med snøen som har kommet. Føler det litt trist også å reise fra juletreet. Og rart du jeg savner litt å reise til Hvaler for nyttår, som vi bestemte ikke å gjøre i år.
Spent på hvor din nyttårsaften blir?

Fru Tunheim sa...

For en flott solnedgang. Stor kontrast å reise fra julen i Norge og til Italia. Går ut fra at det er en helt annen julestemning der. Ønsker dere en fin romjul og nå blir det i alle fall rent og pent ved inngangen til det nye året.

Anonym sa...

Beautiful sunset!!