14. desember 2015

En søndag med korsang !

Julen for meg, handler om blant annet tradisjoner, samt av og til lage nye tradisjoner ! Vi startet for 3-4 år siden, med å høre på julekonserten, som Hvasser kirke holdt.

Men, i år kunne jeg ikke finne at denne skulle fremføres der? Derimot hadde Tjøme kirke sin julekonsert denne 3 advent - søndag:


Så dit gikk for å høre på "Vi synger julen inn" med sang fra alle øyas kor ! Fikk såvidt plass, det var ikke en ledig plass da de startet opp kl. 1800.


Viser seg og være mange kor her på Tjøme. Til å være en øy med ca 4.500 innbygger, så er det godt gjort å ha 2 mannskor, 2 damekor, 2 barnekor !!

Bildet over viser alle samlet, hvor de synger "Julesang" og til slutt var det allsang med "Deilig er jorden".

Åhhh, dette var en så flott opplevelse, som er blant våre nye tradisjoner de siste årene.

En annen sang, som ble fremført av mannskoret Tjøme korforening, var julesangen: Jul, jul, strålande jul, som du kan høre her. fremført av Carola. Den var helt nydelig å høre på...sukk.....

Har du vært på julekonsert i år, tro ?

3 kommentarer:

Jorunns hobbyblogg sa...

Helt enig, julekonsert må til i adventstiden
Da kan man senke skuldrene og få tilbake hvilepuls

Ikke det at vi stresser så mye heller, viktig å gjøre koselige ting
Kos deg videre

Jorunn

Bente sa...

Det var også julekonsert med korene her på Gressvik søndag, og vi hadde tenkt til å gå, men så skulle svigermor på juletreff med Røde Kors. F hadde lovet å hente henne, og det var det var på samme tidspunkt.
Nå er jeg klar til julebord med pasientvertene på Insipiria opplevelsessenter. Ha en fin dag.

Kjersti sa...

Dette så veldig koselig ut! Ikke tvil om at man får julestemning på konsert!
Jeg var på julekonserten til Oslo fagottkor. Den er både morsom og stemningsfull. Har du sett dem i noen anledning? De er rågode til å synge, og lager show i tillegg. Jeg både gråt og lo (mest lo!) i løpet av kvelden.