17. november 2015

Fremgang.....

.... på Falkeredet ! Hurra

I helgen hadde min kjære møte med slotts mureren, om å få anbud på jobben "fjern hele badet" ! Litt frem og tilbake, angående pris, og tid, før de ble helt enige.

Min kjære hadde sagt, litt eplekjekt, at han og hans hjelpemann, kunne gjøre jobben på 2 dager, mot slotts murerens først foreslåtte 4 dager.

De startet opp igår, og se bare idag FØR lunsj, hvor langt de har kommet !! Med andre ord, er nok ferdig i ettermiddag. (vil jo ikke bli "slått" av en viking !:)Hvor blir så alt dette puss og fliser, wc, bide, badekar, servant og gamle rør av? Bortsett fra at alle disse plastbøttene fylles opp......


Før de forsvinner ut av vinduet !! Ja, du så jo i forrige innlegg hva ellers dette stillaset brukes til om dagen:


Men, det brukes selvsagt egentlig til noe helt annet, enn å heise opp deler til sengen og fjerning av murpuss osv.

Det er satt opp pga denne jobben her, vannrører inn til hele bygget har blitt byttet ut:Var vel derfor han startet opp så kjapt med denne jobben "fjerne badet", da det er begrenset tilgang til å ha dette stillaset oppe, sperrer nemlig store deler av lille gaten her nede.....

Da skal vi i ettermiddag besøke Ivano, og hans fine flisebutikk, og kikke på mosaikk fliser som skal være i dusjen. Gulvet skal ha samme fliser som resten av leiligheten, for å ha en "helhet". Veldig spent på å se resultatet !!

3 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Hjelpes...her går det unna! Deilig når jobben blir gjort og ting faller på plass.

Anonym sa...

Oh my goodness...what a job!!!

Elisabeth sa...

Å, så spennende dette er Helen. Er helt sikkert på at det blir lekkert til slutt. Men for en jobb!!!

Fortsatt lykke til med valg av fliser osv.