17. oktober 2015

Middag i Frankfurt !

Vi fløy denne gangen hjem til Norge, med SAS. På denne tiden av året, har de som oftest mellomlandinger, på sin ferd til Oslo/Gardermoen.

Denne turen skulle vi mellomlandet i Frankfurt - Tysklands finanssenter, en by jeg ikke har vært i - ei heller skulle jeg det nå heller, ble kun flyplass turen på meg:


Fordelen med SAS, da har vi tilgang til å bruke Lufthansas Senator Lounge, så deilig !! Her er nett tilgang, og mat / drikke - alt gratis.

Var stille her denne lørdagskvelden, mens blåtimen kom.....


Vi hadde litt logistikk med bil denne gangen. Vi pleier og kjøre selv til flyplassen i Roma, og parkerer da der. Men, denne gangen var det ingen vits, fordi vi kommer ikke tilbake til Italia via fly...(selvsagt har vi planlagt noe)

Derfor skulle bilen vår parkeres ett trygt sted, og hva bedre enn verkstedet til Mercedes Benz? Skulle samtidig få gjort en oppdatering på GPS'n, og vi har blitt så godt kjent med verksteds mesteren her, at vi får lov til å ha den stående her en 3 ukers tid. Herfra fikk vi gartneren vår til å hente oss og kjøre oss til flyplassen. Lett tjente penger for han, så han er super glad for oppdraget !


Så hva er grunnen til at vi ikke skal ta fly tilbake til Italia? Vi skal kjøre min bil nedover....og hvorfor det tro? Vel....alt har igjen med www.finn.no og gjøre... :O)

Ingen kommentarer: