15. juli 2015

Se min kjole....

... den er gul som solen..... og til dere som husker barnesangen, her kommer ett vers:

Se min kjole, den er grønn som gresset,

alt hva jeg eier, det er grønt som den

Det er fordi jeg elsker alt det grønne,

og fordi en jeger er min venn


Igår fikk jeg ett akutt behov for shopping, ikke ofte jeg gjør det...men, nå hadde jeg ikke shoppet noe på klesfronten siden slutten av mai, og følte virkelig jeg gikk igjen i de samme antrekkene.

Pga den veldig varmen her nå, blir det kun skjørt, med topper til, og toppene må være helt uten ermer, ellers har man flotte store svette ringer under, det vil ikke jeg ha !

Bolsena er ikke byen du drar til pga shoppingen, det er ikke det store utvalget i moteklær ei heller sko. 

Men, de har da 2-3 klesbutikker, og denne dagen tenkte jeg at jeg fikk gå grundig gjennom, i håp om å finne en ny sommer kjole.

Volia, se hva jeg fant:


En enkel, linkjole, og i GULT !!

Okey, litt uformelig fasong, men vet du hva?
Så deilig når det flagrer løst i 34 grader (og til uken meldt mot 40)

Fant ut at det passet perfekt med zebra striper, det hadde du ikke trodde det :)

Kjolen er "Made in Italy" noe som er veldig viktig for italienere, så dette fikk jeg presisert av damen i butikken, som stolt viser meg lappen hvor dette sto.

Ville samtidig vise deg disse fantastiske inngangspartiene, en inni Castello'n og denne rett utenfor, på vei ned til lille sentrum:


Men, jeg ville også finne meg en sol hatt, som skulle passe til min blå shorts (så fornøyd med denne shortsen altså, funnet i Norge hos Vivekes), og denne blusen her som jeg går igjen, hver gang jeg skal på båttur.

Bildet tatt igår, og ja, på vei til nok en båttur og da med nye ballerina sko på beina (ja, kjære venninner, jeg vet - ballerina sko er liksom helt meg da):


Jeg fant strå hatten min i en annen butikk, og kostet meg den nette sum av 13 Euro !

I sko butikken på torget, fant jeg disse ballerina skoene, i nesten litt turkis farge, og med denne gamle sommer kjolen, var jeg ganske sikker på at dette ville matche !

Jepp, skoene passer perfekt til denne sommerkjolen og hatten...tjaaa...den må bare bli innviet.

Er liksom ikke noe hattedame, men med mitt mørke hår, blir det kok varmt oppi topp lokket, så den må nok brukes...snart:


PS:
Godt å høre at flere av dere der uti blogglandia, også har menn med selektiv syn, trodde det var bare meg.......hohoho....

4 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Altså du, Helen...du er like vakker som alltid og nydelige lette klær du har kjøpt. Jeg er jo i den alderen nå der jeg ikke tåler varmen like godt alltid så ved nærmere 40 grader måtte jeg ha tilbragt dagen i vann. Ha en fin kveld. Vi skal ha champagnekveld med de gode naboene.

Sylvia sa...

Hei på deg, Bella Helen
Jammen så flotte antrekk du har kjøpt deg nå. Og i varmen må man jo bare ha lette, ledige klær. Og lin er det beste i varmen. Jeg sover i linsengetøy, og det er bare så nydelig når det er varmt.
Fine farger du har funnet også. Jeg synes jammen du går forbi meg med farger, jeg :)
Vet du, hatt tør man å gå med, alle andre steder enn hjemme. Så bare ta den på, og nyt det.
Alltid like flott, er du.
Klemmer

Anonym sa...

Lucky you....I bet you never thought you would find such a lovely dress in Bolsena! I love the colour, and I'm sure it will be lovely and cool to wear in the heat. Rather you than me with such hot weather...I'm afraid I would have to sit in a bath of cool water all day long!!!

Anonym sa...

Hei!!
Så fine klær du har fått deg!! En shoppingdag i ny og ne må til😊😊
Kos dere videre i varmen, kaffe og iPad på balkongen nå!! Herlige dager🌺🌺
Mvh Rigmor