13. mai 2015

Vel 12.450 skritt !

Har jeg gått idag !

Iflg min helse app, på mobilen min. Så hvor jeg gikk hen? Hjemmefra til Handelsenteret på Tjøme. Det tar ca 7 minutter å kjøre bil dit, men når man skal gå, tar det meg 1 time !

Siden jeg ikke tok med kamera, ergo ingen bilder fra turen min idag, viser jeg derfor mitt blomstrende japanske kirsebær tre:


Hadde et lite ærend på posten idag, skulle sende avgårde leieavtale for høstferien, da den var blitt bestilt opp på Villa Helena, og det av tidligere gjester, som gjør det ekstra stas !

Da hadde jeg igjen 1 times tur tilbake, med ørepropper i ørene og musikk på full lyd, marsjerte jeg avgårde i god fart.

Denne gangen hørte jeg på opera, som fylte mine ører - så jeg hørte jo ingenting rundt meg. Ingen fare, da jeg går på den fineste sykkel og gå vei, og mellom veien en fin gress grøft.

Jeg hadde vel kommet halvveis, da jeg i øyekroken skimtet noe stort - og snur meg til høyre og ser rett på den store bussen, og vinduet som sjåføren tar ned. Raskt river jeg ut øreproppene og roper:

"Hei S, hørte deg ikke - har musikk på ørene skjønner du"
"Heisan, trodde du ventet på bussen jeg"
"Næææ, er vel egentlig på tur"'
"Men, vil du sitta på, da ?"
"Ja, når du spør, så sier jeg ja".

Skal vel nevnes at det var ingen bussholdeplass her ! Hahaha...men, jeg bor jo på en øy, og de første årene vi bodde her, tok jeg bussen mye. Så buss-sjåføren kjenner meg igjen....eller som han sier:

"Syns det var no' kjent med den fletta ned på ryggen der, vettu, nå, åssen går det med deg"
Så er skravla igang. Det er heller ikke første gang dette skjer meg, at jeg blir "plukket opp"...og jeg ler like mye hver gang. 

Vel, hva kan jeg si - annet enn, det er veldig hyggelig å bli gjenkjent, og det er veldig hyggelig å være hjemme igjen, her også :)

Heldig jeg, som bor på slike fine plasser i vår Verden !


Og heldig er jeg, som fikk sett blomstring av mitt flotte tre - her i min norske hage !

Men, litt rart er det, og se at syrinene såvidt er på gang....og tulipaner står i blomst nå. Alt dette er jo i full gang i Italia, og avblomstrert, så jeg føler liksom at jeg "går tilbake i starten av våren" igjen......


PS, hadde ikke S buss sjåfør plukket meg opp, hadde jeg altså gått mine tiltenkte 14.000 skritt...får vel sette håret opp neste gang jeg går tur...hi hihi

3 kommentarer:

Monica Gullesen Hansen sa...

For et fantastisk tre du har i hagen!
Helt utrolig. Fargen matcher mine negler idag faktisk. Kos deg hjemme denne runden. Må være godt å kunne bo litt her og der, så blir man ikke lei noe :) God langhelg.

Fru Tunheim sa...

Så herlig, Helen. Du opplever stadig nye ting og klart det er kjekt å bli gjenkjent. Treet ditt blomstrer jo helt nydelig. Man blir glad av å se på slike trær og kjenne på våren. Heldige deg som får vår to ganger..

Anonym sa...

Your tree is absolutely beautiful!!!
Clever you...walking so many miles!!!
Have a lovely weekend!