10. april 2015

Bursdagsbarnet !

Idag, fyller min eldste niese 14 år, hurra for deg fineste Elin ! Her sammen med sin pappa, som er min "lillebror" - tenk han fyller 45 år i år, og jeg blir jamme meg ehhhh 50 i år !


Ifjor ble hun 13 år og det var jo tenåring, så når vi snakket sammen idag, snakker om vi om det å bli 14, og som hun så sant sier:

Tenk tante, jeg er jo blitt "fjortis" !
Ja, lille venn, sier jeg og spør om kanskje jeg skal kalle henne min store venn?
Nei, tante jeg vil alltid være liten i forhold til deg, så du kan fremdeles kalle meg, lille venn !

Godt å høre ! - og med det ønsker jeg alle en fin helg !!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Love the way you have written 5O so VERY tiny...HaHaHa!!!
Can hardly believe dear little Elin is now 14...the years fly past!
Lovely picture!!!!

Fru Tunheim sa...

Så fin familie du har og hun vil nok være din "lille venn" noen år til. Velkommen etter, Helen. Å bli 50 var ingen "høydare" for min del, men der er vi jo så forskjellige. Alternativet er dårlig og årene etterpå går bare fortere og fortere. Det gjelder å holde fast og nyte så godt man kan. Hver alder har sin sjarme sies det...
Vi drar hjem fra hytta i morgen for jobb på søndag.

God helg til dere og kose dere med hagearbeidet. Noen ganger det det bare kjekt å gjøre.

Kjersti sa...

Hipp hurra for Elin! Koselig at hun alltid vil være din lille venn, da! Og du; det er helt greit å fylle 50 når man er så sprek som deg!

Sylvia sa...

Grattis med niesen Elin som fyller år. Og din lillebror og deg selv. Jeg fyller også 50 i år. Og jeg vet ikke helt hva jeg synes om det. Et magisk tall, egentlig....
Ja, her ligger jeg tidlig en lørdagmorgen, i stua, og ikke får sove. Så får man heller gjøre andre ting, har jeg funnet ut.
Så ser jeg at jeg har gått glipp av flere koselige innlegg her hos deg. De har altså ikke dukket opp blandt linklisten min. Men så var du ligsom der igjen.
Blir så fint i hagen deres, når dere ordner og planter. Og fint med naturen som kan brukes om igjen....... ;)
I går var det en mnd til jeg skal på en tur, som jeg gleder meg vanvittig til. Det får dere snart høre om...
Imens er det en hyggelig helg i vente for min del, selv om natta ble søvnløs. Men det er jeg så vant til, og det er faktisk merkelig hvor godt man klarer seg uten søvn noen dager.
Fin helg til deg også, Helen. Klemmer

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Så herlig! Lille venn, er også velbrukt her, og jeg tror ikke det går over selv om de blir tenåringer! Stas å være tante da! 50 årene er en fin alder det, så det er bare å glede seg! Det var mye "verre" å fylle 30, husker jeg! Ønsker dere en flott helg med "lille venn" og "lillebror"! Klem Cathrine :-)