5. april 2015

Årets påske prosesjon i...

.... fineste BOLSENA, fredag 3 april - langfredag:


Noen av oss dro ned, og da var det bare å finne seg en fin plass:


Det hele begynte halv ti, så litt seint for en liten gutt på 6,5 år:


Men, han hadde sååå lyst til å se på dette her, og det var veldig spennende å stå så nærme hestene:

Så forflyttet det hele seg litt oppover mot Castello'n, men her var vi ikke like heldige med ståplassene våre, som du ser de sprekeste i familien klatret opp på gjerdet, det gjorde ikke jeg....hva så de så på?


Dette her, mens det over høyttalere ble fortalt.....på italiensk så dessverre, ikke mye jeg fikk med meg.Det hele ble avsluttet foran kirken vis a vis Castello'n, hvor til slutt Jesus kom gående ut med ett stort kors på rygget !

Veldig stemningsfylt i slike omgivelser, og ikke minst for ett oppmøte av folk !!!


3 kommentarer:

fruentimmeret sa...

Wow, for et oppmøte!

Sikkert flott opplevelse med de kulissene rundt borgen.

Nå er det vår i Oslo også, btw. :-)

Fru Tunheim sa...

Det ser skikkelig stemningsfylt og flott ut og klart gutten måtte bli med. Sikkert en stor opplevelse for ham sent på kvelden. Dette er jo en helt annen påskefeiring enn vi er vant med. Hos oss er det snø, ski og appelsiner som gjelder for mange. Dog ikke oss da. Vi er ikke så glad i snø. Håper dere har fine og fredelige dager nå og slapper av etter alle de besøkende er reist. Vi er på hytta og nyter det fine vårværet.

Jorunns hobbyblogg sa...

Dette ser så flott ut, vi var jo i Italia i påsken for et par år siden, men noe sånn fikk vi ikke med oss, må nok sjekke litt bedre en annen gang

Jorunn