2. mars 2015

Stor forandring å se !!

Første vi gjorde da vi kom "hjemover", var å stikke oppom eiendommen vår Villa Helena, som ligger litt utpå landsbygda utenfor byen Montefiascone (Italia).

Der hadde de etter mange uker med tre felling, blitt ferdig, så vi måtte jo se om det i det hele tatt var noen trær igjen av skogen vår ?

Som dere ser på etter og før bildet her.....så var det ikke mye igjen av skogen vår:


Og det er helt greit, for trær vokser fortere enn man ønsker ! Det blir nå mer synlig at Villa'n faktisk ligger på toppen av en åskam ! Bare vent til det blir grønt, så tenker jeg det blir ganske forskjell.

Vi har også nå fått utsikt denne veien, fra porten og gårdsplassen vår:


Først vårtegn, rosene foran inngangspartiet:


Jammen meg fant jeg en enslig lilla krokus også, innimellom alt løvet:


Godt å være tilbake, og dessverre har jeg blitt veldig forskjølet, noe som gjorde flyturen ganske vondt for meg...ørene ville ikke være snille, og til slutt ble det helt tett og så vondt som fy.....skrivende stund, hører jeg igjen, men nesen er ennå veldig tett.

Idag stakk vi en raskt tur oppom prosjektet som min kjære har med sin kompis - her i Castello'n, og der var det også fremgang ! Men, det kommer i ett eget innlegg !

5 kommentarer:

Bente sa...

For en forandring. Og som du sier blir det fint når det blir grønt igjen, og trær vokser jo fort.
Prosjektet i castello'n er det allerede igang? Så spennende. Ferdig til sommern kanskje?

Monica Gullesen Hansen sa...

Ja man ser virkelig ikke skogen for bare trær. Dette blir flott når det blir grønt og fint. God bedring til deg. Drikk salvie te, det hjelper.

Anonym sa...

Such a BIG difference...you can see the villa now, and yes the view from the villa is so open and lovely!

Fru Tunheim sa...


Så luftig og fint det blei når trærne er fjernet.

Hmm..nå lurer jeg på hva som skjer her. Du skrev en kommentar til meg om en annen kommentar som ikke var publisert og jeg har ikke noen upubliserte. Merkelig! Jeg skrev også en kommentar til deg under dette innlegget tidligere i kveld og den er heller ikke her ser jeg. Hmm...hva skjer og håper det bare er noe midlertidig kluss i space et sted. Ha en fin italiensk kveld.

Jorunns hobbyblogg sa...

Da snakker vi om forandring ja, lyst og fint
Og lykke med blomster som spirer og titter frem i bakken
Kommer snart noe her og håper jeg
Jorunn