9. mars 2015

Puccini, Prosecco, Pølser og pasta !

Ja, her var det mange P'er på engang !

Med Puccini spillende på mobilen, blir man hensatt til Italiensk Opera der og da:


Prosecco i glasset, perfekt til enhver anledning har jeg funnet ut:


Hadde jeg begynt på å lage en helt ny middagsrett !

Sett på tv, mat program med Nigella Lawson, som er en av mine favoritter ! Jeg liker måten hun kokkelerer på, og koser seg med maten.

Det går en ny serie på en italiensk kanal her, som heter Nigellisima eller noe sånt, som da er en vri på italiensk mat, og gudskjelov funnet kanalen hvor dette ikke er dubbet !! Ergo, noe for meg.

Forrige uke hadde hun en tvist på små, smakfulle kjøttboller laget av pølser med pasta til. Den retten måtte jeg jo lage. Så pølser ble kjøpt inn.

Du skal presse ut innmaten, dele opp i små rundinger, som rulles sånn som her:


Stekes - mens du har pasta kokende i en kasserolle......al dante såklart.


Skal det være ekte italiensk, så heller man pasta'n over i pannen hvor pølsene.....jeg mener kjøttbollene, har blitt stekt ferdig.

Sausen er kun en boks med tomater, kryddre til med oregano, basilikum, salt og pepper, volia maten er klar !


Da fikk jeg hørt på Puccini, nøt ett glass med prosecco, laget kjøttboller av pølser og kokt pasta i løpet av ...tjaa....ca 15 minutter, passer meg perfetto !

Her smakebit av hva jeg hørte på fra Tosca - av Puccini !

8 kommentarer:

Sylvia sa...

Ja, man kan få gode tips av matprogrammer på tv. Jeg elsker å eksperimentere på kjøkkenet, og det var jo morsomt å lage kjøttboller av pølser, da. For tiden har vi dilla på kyllingkøttdeig , så jeg hadde nok laget boller av det ( er ikke så glad i svinekjøtt, jeg )
For tiden ser jeg på Masterchef Professionals på Tv, der de lage de deiligste retter, og med en flott presentasjon av maten. Sånn digger jeg.
Akurat nå putrer en Indisk gryte på ovnen, sammen med ris. Så jeg er klar for middag etter en stressende og lang dag på jobb. Etterpå er det strikketøy foran tv, der jeg følger med på en Engelsk krim. Og kanskje jeg tar noe godt i glasset i kveld også. Har fi i morgen, og skal på lunch hos en venninne.
Ha en fin kveld, kjære Helen. Klem

Fru Tunheim sa...

Det var jo en genial måte å lage pasta og kjøttboller på og det så riktig så delikat ut. Når du i tillegg krydrer med bobler og italiensk opera må det jo bli bra. Jeg liker også kjempegodt Nigella Lawsons kokkeprogram. Har du prøvd hennes barnøtter? De er farlig gode... Jeg har ikke like mye til overs for opera. Det må jeg ja i moderate mengder og helst ikke for høyttravende og avansert.

Monica Gullesen Hansen sa...

Det må jo bli godt!
Te til kvelds her før senga.
I morgen er det brødbaking på programmet. Mat må man ha.
:)

Ingvild Benedicte sa...

Så herlig Helen ♥

Prosecco er perfekt til enhver anledning ja..

Nigella er min favoritt TV-kokk også =)



Bente sa...

De pølsene kjenner jeg igjen fra grillingen på villaen. Smart å lage kjøttboller av dem. Pasta er alltid godt, spesielt i Italia. Savner parmesanen? Den har jeg blitt helt avhengig av mmmm.....

Kjersti sa...

Nam nam, dette så veldig godt ut! Mon tro om jeg ikke må lage spaghetti og kjøttboller snart, hmmm....

fruentimmeret sa...

Mmm, du er blitt en P-kokk.

Da blir det jo perfekt hver gang da :-)

Jeg har blitt en racer på å lage eltefritt grytebrød.
Mitt tredje brød er bakt på under en uke! SLå den du :-)

Ha en fantastisk helg.

I morgen skal vi på Tommy Tokyo-konsert. Gleder emg, selv om det er langt fra din anbefalte Puccini :-D

Elisabeth sa...

Der ble jeg sulten gitt. Dette må jeg lage snart.