28. februar 2015

Det går i rosa !

Mens jeg var i Norge, måtte jeg jo få gjort ferdig ett strikke prosjekt, som hadde ligget siden i sommer ! Det var kun å montere/sy sammen ermene, men her om dagen fikk jeg gjort det.

Tidligere har jeg strikket sammen jakken, men da i smaragd grønn. Oppskrift funnet hos Pickles. Riktig farge er nok bildet nederste til høyre her:


Skjerfet jeg begynte med i Italia, lå igjen i Italia !

Har selvsagt en lilla mønster strikke jakke, med masse mønster jeg burde gravd fram fra skapet, men den ligger så godt der, og jeg har mistet helt lysten på prosjektet...inntil videre.

Nytt garn ble kjøpt inn, også i rosa, men denne gangen alpaca fra Drops og i lys rosa, samt en tråd Kid-Silk Mohair. Oppskrift funnet her hos Drops.

Du ser det kanskje, at det skal bli ett sjal ? Og ser du på oppskriften, har den en veldig morsom volangkant på avslutningen.

Denne er så morsom å lett og strikk, og ett sjal, som Sylvia alltid sier, kan man vel neppe få for mange av ?


Jeg tror dette blir perfekt til lyse sommer kvelder, og tro om ikke jeg hadde en rosa sommerkjole ? Uten tvil, dette strikke tøyet MÅ bli med i kofferten tilbake til Italia !!

Da satser jeg på at Norwegian ikke streiker på vår avgang søndag morgen, men til uken som nevnt på nyhetene.....tvi tvi....

8 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Både jakken og sjalet ser deilig, lett og mykt ut. Du er så effektiv og driftig. En dag får du nok pådriv til å sette igang med det som ligger i skapet og venter på deg.

Jeg har en tendens til ikke å bruke det jeg strikker til meg selv. Det blir liggende i skapet montert, men ubrukt.

God tur på søndag.

Bente sa...

Rosa vil kle deg veldig godt. Dessverre ikke min farge. Nå strikkes det sokker her hos meg. Morsomt mønster, men kjedelig å strikke forten så jeg tror det ikke blir så mange som jeg først planla.
Skuldrene og nakken kjenner jo strikkingen, men jeg klarer ikke å la være helt.
Håper det ikke blir streik, det er alltid så kjedelig. Men det ser vel stygt ut. Dere må ha en fin tur tilbake.

Sylvia sa...

Så flott rosa jakke du har strikket deg Helen. Og du kler jo rosa kjempegodt!!! Jeg kan også gå i rosa, den helt skarpe mot cerise er finest til meg :)
Lekkert sjal du holder på med også....nesten ferdig, ser jeg . Og det er som jeg alltid har sagt : man kan aldri få for mange sjal!!!! Jeg holder på med et nytt et, jeg også.
Ja, kjedelig med den flystreiken. Håper det ikke går ut over deres retur til Italia. Krysser fingrene.
Jeg og Sophia har vært på jentebytur i dag, og jeg endte opp med hodepine. Så nå er det kos i sofaen og en smoothie. Håper det hjelper etterhvert.
Fortsatt god lørdag. Klem

Monica Gullesen Hansen sa...

Å den jakken så knallgod ut! Selv sitter jeg her i ull og koser meg, må ha på ull, ellers fryser jeg. Bruker det året rundt, og sjal.. Jaja, nordboer, men jeg elsker vinteren, så det er ikke noe problem å bruke ulla mi. Sjalet kommer nok til å varme over skuldrene i flere sesonger.
Krysser fingra for Norwegian for dere.
God tur

Jorunns hobbyblogg sa...

Nydelig begge deler, jakka så spesielt deilig ut, er det patentstrikk?

Ikke strikket på lenge jeg nå, men har noen hekleruter som kan bli teppe en dag...
Blir sikkert ikke streik på mandag

Jorunn

Heidi sa...

Godt å ha prosjekter på gang! Og rosa er fint til både små og store jenter! ^^

Ingvild Benedicte sa...

Ah, du er så flink Helen!
Utrolig flott jakke, i herlig farge =)
Jeg syns faktisk 'den lignet på deg'♥

Anonym sa...

Beautiful cardigan/jacket....love the colour!!!
You are so clever to knit! I used to love knitting, but gave it up years ago! Seeing all the beautiful things you knit has given me inspiration, so maybe I might start knitting again...who knows!