1. januar 2015

Forte dei Marmi !

Som tidligere nevnt, hadde vi en overnatting på Boutique Hotellet Ritz, nettsiden se her.

Vi var på vei opp mot Villefranche hvor nyttårsaften skulle feires sammen med min gode venninne og hennes fine lille familie.

Fra Bolsena tok det oss litt over 3 timer og kjøre opp hit.Rett over gaten hadde vi sett en fin restaurant, Ristorante Bistrot, så etter å ha booket inn, sier vi at vi tenkte å spise der. Hvorpå resepsjonisten svare:

Very good choice, its the best restaurant in town !

Vi ble ikke skuffet ! Nydelig sted, proff service, og ikke minst nydelig mat ! Etter å ha bedt om regningen, fikk vi servert petite four, gjett om de smakte godt...nammmm


Byen er elegant, med mange snobbete butikker ! Bak her ser du fjellene, og på den andre siden - rett mot havet. Dette er en veldig populær sommerby for blant innbyggerne i Milano.


Vi har gått ut fra sentrum, og mot en lang pir, hvor dette synet møter oss, alle skal ta bilder av den vakre solnedgangen vi skulle få oppleve denne kvelden:


Her er vi på enden av piren, og på hver side ser du stranden, som sommerstid er full av solsenger o.l. Men, såvidt jeg skjønte er det ingen gratis strand her, nei her er det riviera tilstander, altså du betaler for solsengen din.


Vakkert å se hvordan himmelen ble rosa over fjellene......... vi kjørte videre neste morgen mot Villefranche Sur Mer......... følger du med?

Ønsker alle samtidig et RIKTIG GODT NYTT ÅR !Fakta funnet hos wikipedia:
Forte dei Marmi er en by og kommune i Provinsen Lucca i den italienske regionen Toscana, med 8 280 innbyggere (2004). Den ligger ved Det liguriske hav.
Forte dei Marmi er en kjent badeby ved Versilia. Havnen i Forte dei Marmi ble tidligere brukt til eksport (utskiping) av marmor, som ble brutt i De apuanske alper.

Fant for moro skyld, dette bildet fra nettet, for å vise dere hvordan det ser ut her om sommeren:Med andre ord, tett i tett med solsenger !

5 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig flott solnedgang :-)) C.

Fru Tunheim sa...

Himmel og hav så vakkert så vakkert.

Elisabeth sa...

Nei, så moro med et blogginnlegg herfra da!
Svært annerledes den stranda på vinterstid ser jeg.

Vi var der sommerstid i 2006.
Dyrt og lekkert overalt i den lille byen. Men moro å ha vært der.

Tusen takk for gjensynet, Helen!

Håper du har kommet godt inn i det nye året!?

Nyttårsklem fra E

Elisabeth sa...

Og du, vakre solnedgangbilder forresten!

Anonym sa...

Beautiful pictures...and fantastic sunset!!!