21. desember 2014

Nå går det fort mot...

.... JULAFTEN !

Julelunsjer med venninner, klubben min, bloggvenninner er unnagjort. Middagstreff med venner og julebord er unnagjort - så joda, jeg har greid å feite meg bra opp til jul !!

Har til og med vært på 2 julekonserter, første var på fredag i Hvasser i kirke, med Tjømes mannskor, utrolig stemningsfullt i en utrolig søt kirke. Lørdag var vi i Den Norske Opera, hørte på Solistenes julekonsert, veldig vakkert.

Siste gjøremål vi hadde idag, innom gravlunden i Oslo, legge på kranser. Så innom venninnen min med julegaver, og siste planlegging av nyttårsaften, vi skal ha med dem...og det er ikke i Norge !

Juletreet er på plass, og julepynten funnet frem. Vi kjører på med ekte tre, og min kjæres oppgave, er å plukke ut treet hvert år, noe jeg vet han koser seg med,

Nytt av året, min kjære syntes julestjernen så litt ensom ut der oppi toppen, så han ville ha girlander .....noe vi ikke pleier å ha på treet.


Vel, i en av de 3 jule eskene våre har det ligget 2 bokser esker med Tinsel Garland, og de må være gamle ! For bare se på prisen !!!!!!!!!

Kr. 3,60:


Ja, da kan bare julefreden komme, bare få vasket huset imorgen, frisør time tirsdag, onsdag lage desserten til julaften, ribben ordner min kjære, så er jeg klar for JULAFTEN! Er du?

9 kommentarer:

Sylvia sa...

Hei Helen
Du har jammen rukket det meste, du.
Og girlander er så koselig på treet. Jeg liker det litt overlesset, jeg, med girlander og norske flagg. Men nå det to år siden vi har hatt tre her, siden vi ikke har feiret jul her siden i forfjor. I år skal vi også bort.......
I fjor pyntet jeg etpar Kvister her inne, i år blir det nok med Amaryllis og hyasinter. Og i år har jeg TO rosa, ha ha!!!
Nå er det to dager igjen på jobb, SÅ er det fri. Det skal bli så deilig.
Ha en riktig god jul. Klem

Fru Tunheim sa...

Det så jo veldig fint ut, treet. Ja jeg er klar for jul. Må bare få unna de siste arbeidsdagene. Klokken 12.45 på julaften skulle jeg være klar. Håper jeg i alle fall. Vil ikke ha noe tull med vær og den slags den dagen. Den viktigste av alle dagene i året.

Monica Gullesen Hansen sa...

Så herlig med så masse kos og hygge i tiden før jula. Da kan du senke skuldrene og kose deg når jula ringes inn. God jul

Bente sa...

Du har rukket det meste synes jeg Helen. Flott pyntet tre. Det er mange som følger trender med julepyntingen. Hos oss er det ikke slik. Jeg har en del julepynt som er for oss nostalgisk. Det er ikke lenger ting som jentene har laget, men forlanger og norske lys synes begge jentene må være på vårt tre. Det skal pyntes idag.
Takk for hyggelig lørdag i Operaen. Vi koste oss.

Anonym sa...

The Christmas tree looks so lovely!You certainly have been very busy, but in an enjoyable way I'm sure!

Elisabeth sa...

Høres ut som du har rukket mye denne førjulstida, Helen.
Nydelig tre som T har fått tak i.
Her i huset har de unge som har pyntet treet. Min japanske svigerdatter syns dette var stas.
Ellers blir det en annerledes jul her i år. Slik er det. Men vi skal nok få et koselig. Det vet jeg.

Thing sa...

For et nydelig tre Helen! ♥
Og jammen har du hatt en travel førjulstid, ikke rart tiden flyr =)

Jeg er klar for Jul! ♥

Gooooooooooooooooood Jul!

Jorunns hobbyblogg sa...

Riktig god jul Helen, i fint julepyntet hus

Billy Elliot i Oslo hadde west end standard, så det gikk bra, litt endring på noen av scenene, men det var flott

Jorunn

Elisabeth sa...

Bare innom for å ønske deg og dine en riktig god jul, kjære Helen.
Takk for hyggelig bloggkontakt (og ellers) i året gikk. Håper vi treffes om ikke så lenge.

Elisabethjuleklem