19. desember 2014

IKEA og FINN !

Vi var innom IKEA her om dagen, og skulle ha en enkel BILLY hylle, jeg er ikke så glad i å gå på IKEA lenger....så ved ankomst, sjekket jeg på en skjerm hvor denne hyllen skulle befinne seg, og jeg var nok litt kjapp....for det vi tok med oss hjem, hele veien til Tjøme, var denne her:


Denne er feil størrelsen, jeg skulle hatt denne her:


Shit, shit...så sur jeg ble på meg selv, for en dum tabbe og gjøre, jeg som pleier å være såååå nøye. Min kjære sier, vi kan bare dra innom dit igjen imorgen (lørdag) når vi likevel skal inn til Oslo. 

"Nei, jeg gidder ikke å dra innom ikea på en lørdag, er du gær'n !"
"Jammen, vi må jo få byttet denne her", sier han litt fortvilet.

"Jeg skal bli kvitt den", sier jeg kjekt.

Skal bare bruke min beste salgsvenn her - ja, du gjettet det nok, www.finn.no. Som tenkt som gjort, annonsen var ute på ett lite blunk ! Du kan se den her.

Tro det eller ei, etter 2 timer hadde jeg fått napp ! En dame inni Tønsberg ville ha en helt NY hylle, og hun kjøper den derfor til full pris av meg, flaks i uflaks... og den jeg egentlig skulle ha ?

Vel, den har jeg funnet pent brukt på finn.no, til en hundre lapp, må bare få tak i fyren ....?
So wish me luck :)

Nå straks avreise til kirken, vi skal på julekonsert med øyenes mannskor ! Det blir det julestemning av.

God helg alle som titter innom  !!

4 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Du får det til Helen, du og vennen din Finn. Jeg vil også prøve om jeg kan smoské litt med ham. Har en pent brukt rammemadrass til overs siden vi skal pusse opp Studentes pikerom til et gjesterom med dobbelseng.

Kirkekonsert...det gir julestemning det. Søndag tar jeg fatt på min 5.jobbehelg og så er det tre uker ferie fra den 25.des. Gleder meg!

Anonym sa...

I had a little laugh to myself when I read about your new "hylle"...oh well, you solved the problem in a very good way I must say!!!!
Enjoy the Church concert!!!

Bente sa...

Hi hi du får unna ting i en fei. Forstår du ikke drar på IKEA på en lørdag, og ikke rett før jul heller. F orker ikke Ikea lenger så vi drar aldri innom lenger. Og finn.no har mye å by på. lykke til. Vi sees imorgen.

Sylvia sa...

Ha ha...hell i uhell, kaller jeg det, Helen.
Vi har Billybokhyller her. Ja, vi satt jo helt ved den på lunchen hos meg. Jeg har tre forskjellige bredder, og noen står også i kjelleren. De er geniale, og går aldri ut av moten. Men hvis man skal ha en spessiell strs, så hjelper det ikke hvis man har kjøpt feil......Og IKEA på en lørdag...veeeel, det hadde jeg nok ikke gjort.
Håper dere hadde det fint på kirkekonsert. Selv skal vi på romjulskonsert, men det er rock og jazz.
God helg. Klem
Ps: Aamaryllisen jeg fikk av deg er, ja, ROSA!