28. april 2014

Svalestup...?!?

Et av påskens høydepunkt - er om bassenget og været, er varmt nok til å bades i....og denne påsken ble det bading, selv om det var litt mørkt i horisonten.

Min kjære byr på seg selv, med det som vel må kalles - flotteste svalestup jeg hadde sett på lenge ! Til stor beundring fra barnebarnet, som fulgte spent med på bestefar.

Er han ikke fin kanskje? 

(og jeg sitter jeg og lurer på, om ikke han gikk rett ned i mageplask? Men, da jeg spurte, påstå han at han hadde landet med haken først, så resten av kroppen.....)


Her skimtes lille prinsen, bak pappa'n sin - han hadde vært på svømmeskole hele vinteren igjennom, og var blitt så flink, og ikke minst tøff i vannet, at det i seg selv var en fryd å få se på:


Ja, det var rene badelykken denne dagen her ......

8 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Din kjære ligger i alle fall ganske vanntett i luften...ha,ha.ha.. Sikkert kjempekjekt sor store og små å boltre seg i bassenget. Selv er jeg absolutt ingen badenymfe.

Bente sa...

T ligger da helt riktig i luften før han knekker og lander med hodet først. F stuper stadig og er riktig flink til det også. Det er bare det at han svømmer så lenge under vann etter stupet at jeg hver gang tror at noe har skjedd. Burde vel ha lært det nå ha ha...
Deilig med basseng å kose seg i da.

fruentimmeret sa...

Wow, for et "svalestup" på din kjære!

Koselig at både store og små nyter late soldager ;-D

Olavs Blogg sa...

Lekkert. Flott å kunne ha det sånn i påsken. Nå er det meldt sludd å snø her. Men det kan vel ikke bli mye, men kaldt i lufta er det.
Ha det godt.

Elisabeth sa...

Elegant da gitt. Dette kan´n ;)
Ah, hvilken deilig sesong vi går i møte framover med soool og bading. Herlig. Best liker jeg saltvann riktignok.

Anonym sa...

Amazing....looks very professional!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Helen!
Det var virkelig et stup med stil, det der! Det var sikkert imponerende for de små gjestene, at bestefar var en så dreven stuper! :-)

Ang. finn-mannen, så regner med at han har gjort suksess, ja, og ikke trenger å anstrenge seg så meget mer! :-) Gi bort er veldig fint hvis man ønsker rask avhenting, og man kan dessuten selv gjøre noen varp, hvis man følger med!

Ønsker dere en fin dag sydpå!

Klem Cathrine :-)

Thing sa...

Haha, for et artig bilde!
Spreke mannen!!! =)