25. april 2014

PÅSKEGAVEN !

Noen får påske egg, fylt med gotteri, vi fikk en konvolutt fylt med 3 konsertbilletter !! Påskegave fra vår kjære venninne, Cristina:


Vi skulle på Tuscia jazz festivalens konsert med Peppe Servillo, sanger, og to argentiske musikere.


Litt blanding av moderne jazz.... ikke alle sanger jeg likte, men stemmen til Peppe Servillo og hans innlevelse når han synger, gjorde det likevel til en fin konsert for meg.

Konserten begynte sent, kl. 22.00, så da vi gikk ut derfra, og ned på piazzaen, møtte dette flotte, opplyste bygget oss:


Vi skulle ta en liten "nightcup" på den lokale baren her:


På vei mot bilen igjen, passerte jeg dette vakre synet her..... så typisk italiensk, gammelt flott bygg, parkeringen, samt FIAT 500 (såvidt jeg kan huske, der er det absolutt ikke lov å parkere):


Nok en hyggelig kveld, og tusen takk - grazie mille til Cristina for gaven og nok en flott opplevelse vi fikk !

3 kommentarer:

Hobbybruket sa...

Så hyggelig gave, gode minner er gull verd. :)

Sylvia sa...

Det må være litt av et påskeegg, en Jazzkonsert!
Jeg elsker jo jazz, og hadde nok kost meg på konserten. Som du sier, er det ikke all jazz som er like fint å høre på, men litt greit å utfordre seg selv noen ganger også, er det ikke det da?
Kjekk parkering, ja, he he......
Nå har jeg laget meg en burger, siden alle her hjemme ikke er her, annet enn meg. Til dessert hadde jeg BROWNIES of course ;) Den ble altså såååå god med den Italienske sjokoladen!!!!! Mektig og god smak. Detver så morro at du kan briljere med den. Server den neste gang med varm vaniljesaus til......mmmm og en espresso.
God helg, kjære Helen. Klem

Elisabeth sa...

For en god ide`i grunn. Å gi hverandre en kulturellopplevelse, framfor ting. Ting har man jo ofte mer enn nok av.
God helg, kjære du. I Villa´n eller Borgen denne gang kanskje?
Her blir det italiensk pizza med fersk basilikum a la Patriarken. Og en vegetarvariant til min søte svigerdatter. Samt et deilig glass rødt. Italiensk selvfølgelig ;)