9. oktober 2012

En dag er forbi.....

.... og solen går ned som den alltid gjør over Lago de Bolsena, i det fjerne:

Men, akkurat denne kvelden viste det seg en fantastisk skyformasjon, var rene kunstverket på himmelen:


De som kikker innom meg på instagram under: pausefoto, har nok sett dette bildet før, og som "ord over grind" kommenterte så morsomt : - likner et dyreskjelett !

Her kommer de som ble tatt med kamera denne kvelden, tatt av min kjære som er fotografen og leker seg:


Jeg har gitt han en oppgave, en fotooppgave, han skal fange motiver som vi skal kunne forstørre opp til 4 store bilder. Som jeg igjen ska ha på en vegg i allrommet i 1 etg av Villa Helena, nevnt under her....noen små forandringer skal til i det rommet, og dette er en av mine ideer til pynt !

Hva tror du ? Kan dette kanskje brukes, forstørret og rammet inn?

8 kommentarer:

Jorunns hobbyblogg sa...

Nydelige bilder, og italiavarmen kommer liksom igjennom. Stolene dine ble knalltøffe, og lykke til med alle dine prosjekter, blir nok bra skal du se. Ha en flott uke
Jorunn

Thelma Louise sa...

vakkert bilde..:) som kan være fint forstørret og innrammet, men det kommer ann på hvor det henger..sklir ikke inn overalt er min tanke.:))

skjønner du syntes det er tidlig med jul...det er jo det for meg også.:)) som er langt nord.:))

vært en nydelig dag her i dag...men stranda , det er vi ferdig med..og sikkert noen som mener vi aldri har begynt heller i år.:))

Ha en kos kveld.))

Kjersti sa...

Nydelige bilder, Helen! Blir spennende å se hva som havner på veggen. Hvis jeg skulle valgt det nederste, ville jeg beskåret det så den lille tynne skyen øverst ikke blir med. Men det er jo min mening... :)
Uansett; flott med så vakre solnedganger, og å ta seg tid og ro til å nyte dem! Her har vi hatt en flott soloppgang, mens JE og jeg hadde morgenstund før han dro på skolen. Fyrer i ovnen, Bamse ligger og snorker i kroken sin, kaffe i koppen og leser blogger på Ipaden.
Ha en fin dag! :)

Kjersti sa...

Må innom igjen... Så på bildene en gang til, og jeg liker best det midterste, breddebilder som har flere kontraster, bl.a. Den svarte kanten nederst (er vel bakken...!). Det ville jeg i hvert fall valgt!!! :)

Thing sa...

Nydelige bilder! =]

Ser ut som engler som står på rad og rekke! =]

Elisabeth sa...

Super ide å bruke dem til veggbilder, Helen. Begge har utrolig flott lys, og er bra komponert. Dyktig han fotografTerje, syns jeg.

Har truffet Sylvia i kveld. Vi snakket om deg, og evt et nytt bloggtreff. Har du anledning neste gang du kommer hjem tro?

Anonym sa...

Absolutely beautiful!!!!
I would frame them all!!!
The colours are so lovely!

fruentimmeret sa...

Har nå oppdatert meg på de siste innleggene dine, og blir nesten svett når jeg ser alle prosjektene deres. Men så tenker jeg, at det er jo dette du er så knallgod på, så da blir det jo lystbetont og gøy.

Det nærmer seg helg igjen.
Vi skal ta ned seilene, det er meldt frost, så nå er seilesesongen definitivt over. Kapteinen synes selvsagt det er trist :-)

God helg, Bella