11. september 2012

Klar for høsten med....

...denne nyinnkjøpte posen full av tilsammen 1.000 gram med garn, fra Dale

Fargen er beige, så klart, og skal være en fin blanding av 70% merinoull og 30% alpakka. Garnet i oppskriften hadde jeg aldri hørt om, ei heller min søte garnbutikk som jeg bruker på Tjøme handelsenter, men hun fant ut for meg at dette garnet skulle duge:

Hva skal så dette bli?

Jeg hadde kjøpt meg den fine bladet MbyM, og der fant jeg selvsagt noe som det sto navnet mitt på ! Dette måtte jeg bare strikke ! Perfekt som høstens strikkeprosjekt, var min første tanke.

Jeg begynte optimistisk i helgen, men holdt på å gi opp på søndagen, etter å ha tatt det opp 4 ganger !! Til jeg fant ut at det rett og slett måtte være en feil i oppskriften ! Etter at jeg hadde godtatt det, og fortsatte gikk det .....

.... til slutt fremover.

Til jeg oppdaget jeg hadde gjort en feil på flettene, men da gadd jeg ikke rekke opp flere ganger, kan du se feilen?

Jeg har bestemt meg for å bruke dette som baksiden (dog den er forsiden), så slipper jeg å se denne feilen, også strikker jeg baksiden, som da blir forsiden, var ikke det lurt?

Nå gjenstår det å få med seg de resterende 16 nøstene med seg i bagasjen, som skal pakkes ikveld...da vi skal ut å fly igjen imorgen.........tro om jeg får plass?

10 kommentarer:

Thing sa...

Gud, så lekker!
Du er kjapp med strikkepinnene tror jeg?!
Gleder meg til å se når den blir ferdig!

God flytur! =]

Sylvia sa...

Heisann, vakre Helen!
Jammen du er da virkelig i gang! Så flink du er. Og feil...nei det ser jeg IKKE. Dessuten skal det være feil i et hjemmestrikket plagg. Regner med at du er kommet litt lenger på ponsjoen nå.....

Jeg la opp til et nytt prosjekt (i -kremt- RØDT garn!!) i går, som jeg skal ha med til Spania. Må jo strikke ved bassengkanten, vet du.
Siden jeg kun skal ha håndbagasje, tar jeg ikke med alle nøstene. Det hadde jo ikke gått om det var jeg som skulle strikke den ponsjoen, da!!! hi hi

MbyM bladet har jeg enda ikke fått kjøpt. Ja, det er sant! Men jeg var syk hele forrige uke, så jeg var enten på jobb eller lå rett ut her hjemme (en liten lunch med ei venninne var alt jeg orket) Bladet får vente til jeg kommer hjem igjen.
Blir spennende å se hvor dere drar nå, men det blir vel Italia, eller.....?
Vi snakkes når jeg kommer tilbake! klem

Mette sa...

Synes du er morsk, jeg som hiver det ut pa et stort prosjekt. Nei, feilen ser jeg ikke :-)

Bente sa...

Lekkert, lekkert Helen. Jeg har ikke sett eller hørt om magasinet. Så morsomt å endelige komme igang da.
Er det vridningen på flettene du mener ikke er helt riktige kanskje. Du er jo smart og tar det bak, bare fordi du ikke skal irritere deg over det selv, ingen andre vil se det. Snart ferdig du tenker jeg, og gleder meg til å se den på deg. Må vente litt med strikking nå dessverre, er under behandling av naprapat vettu. Får sååååååå lyst til å strikke.

Du er vel nå på veg tilbake til Italia nå regner jeg med. Jeg prøver med nytt opplegg på bloggen og roter veldig med det. God tur hjem til Italia.

Bente

Fru Tunheim sa...

Jeg holder på med en kremfarget pute med mye flettemønster og har tatt opp og startet på nytt fire ganger!!!!!

Velkommen i opprekkkingsklubben.

Hobbybruket sa...

Ja den ponchoen falt jeg også for, utrolig lekker. Gleder meg til å se den ferdig. :o)

Martilie sa...

Nei men så utrolig morro - jeg har samme bladet og har sendt samme oppskrift til mamma for at hun skulle strikke denne til meg :)

Tenker meg at din blir først ferdig for jeg estilte i tillegg gensere til jentene. Og snilla mamma har sagt JA :)

Feil - jeg ser bare lekkert håndarbeid :)

Ha en fin tur tilbake.

Klem fra Tove

Thelma Louise sa...

Du er jo bare så produktiv..)) tøff blir den.:))

Elisabeth sa...

Å, den ponchoen blir lekker! Og helt deg, Helen.
Lurt at du bare snur "det vrange" bak, så er det ingen som ser det.
Moro med sånne fletter. Gjorde det på kåpa mi, som jeg strikket i fjor sommer.

Godt å ha litt strikketøy med på alle flyreisene dine framover. For du blir vel ikke stoppet i flykontrollen med strikkepinner lenger?

God aften, fine du.

Anonym sa...

What a lot of wool!!!
You are so clever to knit so many lovely things.I'm sure this will turn out beautiful! I love the colour and the picture...perfect for autumn or winter in Italy!!!