20. august 2012

Middag hos naboen !

Pyntet i sommerkjole kjøpt i England (kjole fra East og sko fra Gucci), og klar til middag !

Nå skal du få være med meg på middag hos naboen, Barbra, som tidligere nevnt her i bloggen dit skulle vi på torsdags kvelden. Barbra bor ellers fast i Roma, og har sin bolig her i Castello'n, som sitt "sommersted", ville vi på godt norsk kalt det

Det var 2 andre (sommer) naboer der også. En tysk dame fra Berlin, vi ikke hadde møtt før.Viste seg at hun hadde kjøpt seg et bitte, lite hus her, 10 år siden, og var her hver sommer. Veldig hyggelig å få hilst på henne.

En veldig artig, italiensk kar, som opprinnelig kommer fra Roma, hadde vært bosatt i NY de siste 45 årene....jeg trodde først han var amerikaner, og ikke italiener. Han har et bedårende hus her i Castello'n (ihverfall utvendig, skal sies, jeg har ikke vær inni). Stedet har vært i familiens eie i 3 generasjoner, og han hadde måttet love sin far å aldri selge det ! Han kommer kun ned hit 1 gang i året.....

Til slutt, søte Sandra til venstre her, som er den eneste fastboende i Castello'n.

Vertinnen hadde laget nydelig mat til oss. Er alltid spennende å se hva italienere serverer.

Begynte først med små skåler med oliven, ostebiter, og hvite asparges i lake. Fikk så hver vår fylte grande pomodore - stor tomat - med risotto inni, nyyyydelig - og i min iver etter å spise, glemte jeg å ta bildet av den, sorry :(

Hovedretten var en omelett til hver, fylt med sopp og ost, en av de bedre omelettene jeg har smakt ! Tilbehør var stekte potet biter, med litt rosmarin på. Enkelt, men åååååååh...så godt dette smakte:
Avsluttet med en type pannacotta, mere rennende og det var ikke pannacotta sa vertinnen til meg. Toppet med noen vill bær, hun hadde plukket før på dagen.

Nydelig måltid - søt vertinne - og veldig moro og treffe på ennå flere folk fra forskjellige deler av verden, her i den lille Castello'n hvor vi til tider bor. Jeg føler meg veldig heldig, som får oppleve dette :)

Vi rakk såvidt slutten av konserten, hvor blant annet Massimo, den lokale baker'n min, spilte bass.....bare å se han i en slik "setting" var super gøy !!

Da var vi bedt til aperitivo lørdag til Dagmar, vår tyske nabo....men, før det, hadde Cristina bedt oss med på stranden....... slik fortsetter "partylivet" vårt.... :)

5 kommentarer:

Thing sa...

Bildene her ser ut som de er klippet ut av en film.
Herlige og stemningsfulle.
Og flotte Helen i sommerkjolen da!! =]

Herlige bilder under her også!
Du er så flink å formidle.
En fryd å lese! =]

Fru Tunheim sa...

Så hyggelig det ser ut hos dere...vi har også sittet ute en del i sommer, men da på et saueskinn på kveldstid...stor kontrast. Enig med deg, det er alltid kjekt å møte nye mennesker og mange har så mye interessant å fortelle om. Og du er så flink til å ta oss med til vennene dine.

Jorunns hobbyblogg sa...

Så deilig den maten så ut, litt synd med konserten, men regner med stemningen var på topp uansett. Stas å møte nye menneske, litt forskjellig det gode liv i Italia fra livet her oppe i nord....

blir spennende å se hva du byr på neste gang.... og ja den leiligheten var kjempefin!!
ha en fin uke!
Jorunn

Vibbis sa...

Så fin du er!!

fruentimmeret sa...

Fin i tøyet og pen på håret :-)

Så ut som en perfekt aften!